Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie a nimerit cel mai nebun pariu pe finala CM: “2-2 final, 3-3 în prelungiri, Argentina la penalty-uri!”. Video exclusiv

Adrian Ilie, invitat în cadrul emisiunii Fanatik SuperLiga, a nimerit desfășurarea finalei Campionatului Mondial din Qatar care a consemnat victoria Argentinei la penalty-uri.
19.12.2022 | 11:11
Adi Ilie a nimerit cel mai nebun pariu pe finala CM 22 final 33 in prelungiri Argentina la penaltyuri Video exclusiv
Adrian Ilie a nimerit un pariu nebun pe finala Campionatului Mondial 2022. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Argentina – Franța a fost una dintre cele mai frumoase partide din istoria finalelor Cupei Mondiale. Meciul a oferit suspans până la ultima execuție de la loviturile de departajare, însă Adi Ilie, invitat în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a anticipat desfășurarea inedită a acestuia.

Adi Ilie a nimenit un pariu nebun pe finala Cupei Mondiale 2022: „2-2 final, 3-3 în prelungiri, Argentina la penalty-uri”

Argentina părea să se impună fără probleme împotriva Franței în finala Campionatului Mondial din Qatar. Selecționata lui Didier Deschamps s-a trezit abia în minutul 80 și a reușit să împingă partida la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie, fostul fotbalist al Stelei (n.r. FCSB), a făcut un pariu nebun pe desfășurarea Campionatului Mondial din Qatar. „Cobra” a nimenit atât scorul final din timpul regulamentar 2-2, cât și scorul de la finalul prelungirilor 3-3.

Mai mult decât atât, Adi Ilie a mizat pe triumful argentinienilor la loviturile de departajare în duelul cu francezii. „Voi ați văzut meciul (n.r. finala CM 2022). Eu l-am știut”, a fost remarca lui Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie, convins că Argentina a meritat victoria cu Franța în finala Cupei Mondiale: „Messi și-a spus cuvântul”

Adrian Ilie a tras concluziile meciului din finala Cupei Mondiale din Qatar la finalul căruia Argentina a ieșit triumfătoare pentru a treia oară în istorie. „Cobra” este convins că sud-americanii au meritat victoria și a remarcat influența lui Messi în colectivul echipei.

„Un meci foarte bun cu Franța, aflată din minutul 1 în urmărirea Argentinei și cred că până la urmă Messi și-a spus cuvântul. S-a încununat zeu și a câștigat Argentina. O victorie meritată, eu așa am văzut. Franța, în urmărirea Argentinei”, a declarat Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI – vezi video aici.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, cu două goluri într-un minut, a reaprins speranța francezilor în finala cu Argentina. Adrian Ilie a dezvăluit că odată cu intrarea meciului în prelungiri, Franța a pierdut șansele de a câștiga Cupa Mondială.

VEZI VIDEO MAI JOS

Adrian Ilie consideră că Franța putea câștiga Cupa Mondială până în prelungiri

Adrian Ilie a remarcat și ocazia monumentală pe care au avut-o francezii prin Kolo Muani în minutul 120. Atacantul adus la Campionatul Mondial în locul lui Nkunku, care s-a accidentat, putea aduce zâmbetul pe chipul francezilor.

ADVERTISEMENT

„Au fost și momente în care Franța au dominat în joc. Cred că singurul moment în care Franța putea să câștige finala era până în prelungiri. Puteau să marcheze și golul 3 până în prelungiri.

După, meciul a fost echilibrat din nou cu ocazii mai mari pentru Argentina, dar având în vedere ocazia Franței din minutul 120 meciul s-a echilibrat”, a spus Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT