Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Messi vs. Mbappe, analiza finalei CM la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, luni, 19 decembrie 2022, cu Adrian Ilie, Robert Niță și Andrei Vochin

Luni, 19 decembrie 2022, de la ora 10:30 o nouă ediție live a Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici alături de invitații Adrian Ilie, Robert Niță și Andrei Vochin.
19.12.2022 | 10:28
Messi vs Mbappe analiza finalei CM la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici luni 19 decembrie 2022 cu Adrian Ilie Robert Nita si Andrei Vochin
Messi vs Mbappe, analiza finalei CM la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, luni, 19 decembrie 2022, ora 10:30, cu Adrian Ilie, Robert Nita si Andrei Vochin
ADVERTISEMENT

În noua ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, luni, 19 decembrie 2022, ora 10:30 vor fi trase concluziile ultimelor meciuri din SuperLiga din acest an. De asemenea, veți fi la curent cu opiniile unor invitați de top după finala de vis a Campionatului Mondial din Qatar. Meciul epic care i-a adus lui Messi titlul mondial.

Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, luni, 19 decembrie 2022, ora 10:30. Ediție de top alături de invitații Adrian Ilie, Robert Niță și Andrei Vochin.

Cea mai tare emisiune din media românească vine la pachet cu informații exclusive etapa a 21-a din SuperLiga, ultima a anului 2022. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, luni, 19 decembrie 2022, vom analiza împreună cu invitații Adrian Ilie, Robert Niță și Andrei Vochin ultimele meciuri din campionat și vom scoate la iveală detalii exclusive despre situația la zi a echipelor înainte de pauza competițională.

ADVERTISEMENT

Totodată, vor exista păreri, opinii și contre despre finala Campionatului Mondial din Qatar, în care Lionel Messi și Kylian Mbappe au fost din nou strălucitori. În ceea ce privește campionatul românesc, echipele încearcă să-și consolideze locurile la final de an, astfel, vă vom oferi toate detaliile de care aveți nevoie înainte de intrarea în vacanță.

Emisiunea, așa cum v-ați obișnuit, se va ridica la cote impresionante, astfel partenerii vor fi pe măsură. Alături de noi este sponsorul principal SUPERBET, în timp ce sponsorul premium Aqua Carpatica ne menține în formă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE LUNI, 19 DECEMBRIE 2022

Invitați de gală la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Adrian Ilie, Robert Niță și Andrei Vochin se vor afla în platou luni, 19 decembrie, ora 10:30

Emisiunea are la bază cele mai tari exclusivități din lumea sportului românesc, așadar, ca la fiecare ediție, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI va face spectacol. De pildă, în ediția precedentă ați putut afla în premieră despre relația tensionată dintre Gigi Becali și Billel Omrani după FCSB – CFR Cluj 0-1. Totodată, ați luat la cunoștință despre viitorul lui Adrian Mutu pe banca celor de la Rapid sau despre campania viitoare de transferuri a giuleștenilor.

Veți afla povești interesante de la foști fotbaliști și veți fi martorii unor analize făcute de cei mai tari invitați după Argentina – Franța, finala Cupei Mondiale din Qatar. Toate, în cea mai nouă ediție a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai tare emisiune din media românească. Asigurați-vă că aveți la dispoziție un telefon, laptop sau tabletă și stați cu ochii pe FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, luni, 19 decembrie 2022, ora 10:30. Ne puteți urmări pe site-ul FANATIK.RO, canalul de Youtube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

Abonați-vă acum la canalul nostru de Youtube, dați Like paginii noastre de Facebook sau pur și simplu accesați site-ul FANATIK.RO pentru a urmări FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai tare emisiune de sport din media românească.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE LUNI, 19 DECEMBRIE 2022

Surprizele continuă! Aveți ocazia să faceți profit la pariuri dacă veți urmări FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. În cadrul emisiunii este programată rubrica „Fabrica de cote by Superbet” care vă pune la dispoziție cele mai tari și tentante cote din săptămâna fotbalistică. Ocazie unică să dați lovitura la pariuri.

ADVERTISEMENT

Să facem show! Luni, 19 decembrie 2022, de la ora 10:30, fiți alături de noi pe laptop, tabletă, telefon sau orice device cu o conexiune bună la internet. Este o ocazie de neratat să fiți la curent cu toate exclusivitățile din sportul românesc.

ADVERTISEMENT