Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Poza pe care nu credeam niciodată că o fac” Dezvăluirea lui Adi Ilie după România – Elveția 1-0

Adrian Ilie a făcut o poză de colecție la România - Elveția 1-0. „Cobra” nu se aștepta niciodată la așa ceva.
22.11.2023 | 11:55
Poza pe care nu credeam niciodata ca o fac Dezvaluirea lui Adi Ilie dupa Romania  Elvetia 10
„Poza pe care nu credeam niciodată că o fac” Dezvăluirea lui Adi Ilie după România – Elveția 1-0. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a trăit pe viu experiența victoriei României cu Elveția, scor 1-0, victorie care i-a propulsat pe „tricolori” pe locul 1 în Grupa I din preliminariile lui Euro 2024. La Național Arena, stadion care a găzduit peste 50.000 de spectatori, „Cobra” s-a fotografia cu două legende.

Adrian Ilie, fotografie de colecție cu Mircea Lucescu și Gică Hagi

Adrian Ilie a fost unul dintre cei 50.224 de spectatori care au asistat pe Național Arena la partida dintre România și Elveția. Fostul mare internațional a profitat de abdundența de VIP-uri care au asistat la meci și s-a fotografiat alături de doi „monștri sacri” ai fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

„Uite-te la poza asta, că nu mă gândeam vreodată că o să o fac. Nu credeam că ajungem în același moment undeva în același loc să ne bucurăm toți de un spectacol”, a declarat Adrian Ilie, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

hagi, lucescu, ilie
Hagi, Mircea Lucescu și Adi Ilie la România – Elveția 1-0. FOTO: Instagram Adrian Ilie

Adrian Ilie are o relație specială, atât cu Gică Hagi, cât și cu Mircea Lucescu. De-a lungul carierei, „Cobra” l-a avut coechipier pe „Rege” la echipa națională și la Galatasaray și selecționer la prima reprezentativă, în timp ce de Lucescu fostul atacant a fost antrenat la Beșiktaș.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie (49 de ani) este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din istoria României. A adunat 55 de selecții la prima reprezentativă, pentru care a înscris 13 goluri. „Cobra” a patricipat la trei turnee finale cu „tricolorii”, Euro 1996, World Cup 1998 și Euro 2000.

Cum a comentat Mircea Lucescu calificarea la Euro 2024

Mircea Lucescu a vorbit și el despre calificarea României la Euro 2024, obținută în urma victoriei din penultima etapă a preliminariilor, scor 2-1, cu Israel.

ADVERTISEMENT

„E o calificare importantă, fotbalul s-a nivelat, pentru că foarte multe țări mici au investit, au jucători dispuși la performanță și, sigur, echipele mari rămân echipele mari. Lupta pentru a ajunge la un turneu final devine din ce în ce mai grea. Cu atât mai mult, merită felicitări. Sper ca această calificare să ducă la apariția unui nucleu de jucători.

Felicit Federația și îl felicit pe Edi Iordănescu, e tânăr și poate duce munca mai departe. El a creat un nucleu de jucători, nu se poate face performanță dacă schimbi mereu jucătorii. A fost mai inspirat decât Yakin, care a schimbat mereu cei mai buni jucători și Elveția a pierdut puncte importante pe final de partidă.

ADVERTISEMENT

Din grupa asta, era obligatorie calificarea. Dacă nu ar fi reușit calificarea, cariera lui la nivelul ăsta s-ar fi oprit. Nu e ușor să duci o astfel de echipă la calificare, cu presiunea care a existat. A fost o presiune creată de ei, pentru că și-au dat seama că era obligatorie calificarea”, a spus Mircea Lucescu, la Digi Sport.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

„Poza pe care nu credeam niciodată că o fac” Dezvăluirea lui Adi Ilie după România – Elveția 1-0

ADVERTISEMENT