Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie nu înțelege decizia care a schimbat soarta partidei FCSB – Farul 2-3: “Un moment neinspirat, mă așteptam să se marcheze după”. Video exclusiv

Adrian Ilie (48 de ani) a fost extrem de surprins de schimbările făcute de Mihai Pintilii imediat după golul de 2-1. De ce le consideri inexplicabile.
30.01.2023 | 11:56
Adi Ilie nu intelege decizia care a schimbat soarta partidei FCSB  Farul 23 Un moment neinspirat ma asteptam sa se marcheze dupa Video exclusiv
2 schimbări a făcut FCSB imediat după golul de 2-1 în meciul cu Farul. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut dramatic meciul cu Farul Constanța, iar Adrian Ilie a analizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI momentele cheie unde crede că s-a decis soarta partidei.

Adrian Ilie nu înțelege schimbările lui Mihai Pintilii la 2-1 cu Farul: „Un meci cu foarte multe greșeli”

Fostul mare atacant al Stelei consideră că FCSB și Farul au comis foarte multe erori: „Un meci frumos pentru telespectatori, mai puțin suporterii din Ghencea, care au plecat foarte triști. Un meci cu foarte multe faze de poartă, dar și cu foarte multe greșeli la ambele echipe, mai ales pe faze individuale.

ADVERTISEMENT

Mă așteptam să mai marcheze după ce au făcut-o o dată, mai ales după schimbările pe care le-au făcut după două minute cei de la Steaua (n.r. FCSB). Mi se par două schimbări care nu sunt într-un moment adecvat în timpul meciului.

La 2 minute după ce ai făcut 2-1… mai bine lași 5 minute, sau 7 minute, să vezi ce decizie ia celălalt antrenor, dacă mai face vreo schimbare sau nu”, a explicat „Cobra” la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie consideră că cei de la Farul au profitat de aceste două schimbări și au reușit să egaleze: „Nu în momentul ăla! Sunt doi jucători foarte buni care au intrat și poate dacă lasă golul, fac 3-1, totul este foarte OK, dar mi se pare foarte aproape de momentul golului doi.

Poate cine știe: Hagi face trei schimbări și intră trei atacanți și tu ai băgat deja doi atacanți! Un moment neinspirat din punctul meu de vedere, dar un meci foarte frumos pentru telespectatori”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Adrian Ilie, impresionat de Denis Alibec: „E cel mai în formă atacant!”

Denis Alibec a reușit să înscrie un gol fabulos împotriva fostei sale echipe, FCSB, și a scos un cartonaș roșu la Dawa, care avea să schimbe soarta partidei: „A fost jucătorul cel mai bun de la Farul. Mi-a plăcut foarte mult Cordea, Coman cum a intrat… Alibec nu omul meciului, între primii doi-trei acolo.

El din punctul meu de vedere nu a găsit un antrenor care să-l pună în valoare și cred că foarte mult l-a motivat Hagi. Îl văd jucând foarte bine sau poate a ajuns la maturitate”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant al naționalei e de părere că Alibec ar fi putut să realizeze mult mai mult cu antrenor ca Hagi: „E cel mai în formă atacant. Poate ar fi avut mai multă continuitate în cei 12 ani de fotbal pe care îi are până acum”, a mai spus Adrian Ilie, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT