Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie, semnal de alarmă la FCSB. „Am zis-o și înainte de meciul cu Rapid. Nu ajung la poartă”

FCSB s-a distanțat în fruntea clasamentului din SuperLiga după prima etapă din play-off, însă Adrian Ilie nu e impresionat de jocul prestat de trupa lui Elias Charalambous.
18.03.2024 | 13:10
Adi Ilie semnal de alarma la FCSB Am ziso si inainte de meciul cu Rapid Nu ajung la poarta
Adrian Ilie, semnal de alarmă pentru FCSB după meciul cu Sepsi. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-a distanțat la 7 puncte în fruntea clasamentului din SuperLiga după disputarea primei etape din play-off, FCSB nu a convins nici în jocul cu Sepsi, câștigat la limită cu 2-1, prilej pentru Adrian Ilie să tragă un semnal de alarmă.

Adrian Ilie trage un semnal de alarmă pentru FCSB: „În cupele europene, nu ajung la poartă!”

După umilința cu Rapid, FCSB avea posibilitatea să-și mai spele din păcate în partida cu Sepsi, din prima etapă a sezonului regular. A făcut-o doar prin prisma rezultatului, care i-a permis să ia un avans aproape decisiv în lupta la titlu, dar a dezamăgit din nou în ceea ce privește calitatea jocului prestat.

ADVERTISEMENT

Este ceea ce a remarcat și fostul mare fotbalist Adrian Ilie. El consideră că victoriile obținute de liderul la zi al campionatului sunt mai mult rodul calității individuale a jucătorilor, și nicidecum a jocului de echipă. Iar dacă lucrurile vor continua în acest fel, e posibil să apară probleme mari în viitor.

„Cum ți s-a părut FCSB în meciul cu Sepsi? Și cum ți se pare că va arăta în continuare?”, l-a întrebat moderatorul Horia Ivanovici pe Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„După meciul cu Rapid, sau chiar îninatea lui, eu am dat un semnal de alarmă că ei nu prea joacă. Ca sistem de joc, ca și creație… Ei câștigă meciurile pe calitatea individuală a lui Olaru, a lui Coman, care au jucat bine și ieri, a lui Băluță, care are o execuție formidabilă… Dar ca joc, suferă.

Adună puncte, ceea ce este important pentru ca FCSB să câștige titlul, dar și dacă-l câștigă, cu jocul ăsta o să dea de niște echipe prin Europa League sau Conference împotriva cărora nu cred că o să ajungem la poartă. Eu așa cred. Cu acest lot…

ADVERTISEMENT

Nu știu, mă gândeam aseară, să joace cu o echipă din Turcia, locul 3, Trabzonspor… Sau Beșiktaș, contra FCSB… Ne dau 3 și 3, ca și cum nu ne prezentăm la meci.

Dar important pentru ei este că își câștigă meciurile, au încredere jucătorii, mă bucur pentru Coman și Olaru, Lixandru care a făcut un meci bun… Per total, prima repriză au jucat ceva.

ADVERTISEMENT

O să vedem următoarele meciuri, pentru că împotriva unei echipe mai bune, mai organizate, cum e Farul, o să aibă probleme”, este analiza lui Adrian Ilie despre jocul FCSB-ului făcută la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovivi în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

DEZBATERE INCINSA dupa FCSB - Sepsi 2-1

ADVERTISEMENT