Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie și Bănel Nicoliță, contre violente cu fanii furioși. „Auzeam şi ameninţări cu săbiile!”. Video exclusiv

Adi Ilie şi Bănel Nicoliţă, doi dintre jucătorii importanţi ai Stelei din ultimele trei decenii au povestit la FANATIK SUPERLIGA ce peripeţii au avut cu fanii.
25.01.2023 | 14:42
Adi Ilie si Banel Nicolita contre violente cu fanii furiosi Auzeam si amenintari cu sabiile Video exclusiv
Bănel Nicoliţă, căutat de fani după o înfrângere cu Dinamo: "Erau 60 de inşi la scară!". Adi Ilie, ameninţat cu săbiile la Craiova: "Nici nu îi mai înţelegeam". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deseori conflictele între fani şi fotbalişti pot avea urmări serioase. Pentru un jucător poate fi greu de gestionat relaţia cu câţiva zeci de fani furioşi, mai ales că s-a întâmplat deseori să se recurgă la acte de violenţă.

Bănel Nicoliţă, căutat de fani după o înfrângere cu Dinamo: “M-am trezit cu cinci maşini de suporteri la mine acasă”

Bănel Nicoliţă şi Adrian Ilie, doi dintre jucătorii importanţi ai Stelei din ultimele decenii, au povestit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI prin ce peripeţii au trecut cu fanii furioşi.

ADVERTISEMENT

Bănel a fost pe teren la înfrângerea Stelei cu Dinamo din 2007, scor 2-4, prima victorie a „alb-roşiilor” după 18 ani, în Ghencea. După derby, fanii Stelei nu au fost deloc fericiţi:

“M-am trezit cu cinci maşini de suporteri la mine acasă, la apartament. M-au aşteptat. După meciul cu Dinamo, când am pierdut cu 2-4 (n.r. la meciul din ajunul Paştelui, în 2007). Au marcat Niculescu, Dănciulescu, Cătălin Munteanu şi aşa mai departe. 

ADVERTISEMENT

Eram supărat, plângeam pe drum. Stăteam în Prelungirea Ghencea, aveam apartament. Era pe la 11:30, 12:00 noaptea. După meci a fost. Am mers acasă să mă schimb şi eu, să plec la Brăila. 

“Mi-a fost puţin frică, teamă. Erau vreo 60 de inşi cu totul”

Când am ajuns jos, văd cinci maşini. În linie, la mine la scară. Niciodată nu a fost aşa. Eram singur. Au coborât câte cinci inşi din fiecare maşină. Erau îmbrăcat în roşu şi albastru, am zis că sunt ai mei. 

ADVERTISEMENT

Au coborât ei şi mi-au spus: «Crezi că e frumos ce aţi făcut voi aici?». Le-am şi spus: «Voi credeţi că voiam să pierdem? Eu sunt stelist adevărat. Mie îmi place acum să merg să fac Paştele acasă?». Am avut o discuţie.

Au venit în faţă. Mi-a fost puţin frică, teamă. Erau vreo 60 de inşi cu totul. Îţi dai seama, să îi vezi pe toţi la scară. La ce viteză aveam, lăsam şi geanta de echipament acolo. Nu, am avut o discuţie cu ei. În spate au mai înjurat, dar cei din faţă nu”, a povestit Bănel.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Adi Ilie: “Pe acel tunel auzeam şi ameninţări cu săbiile, că nu îi mai înţelegeam cu perfectul simplu”

Adrian Ilie a avut probleme cu fanii Universităţii Craiova, cărora le-a făcut câteva gesturi nesportive după ce a marcat. Iar când evolua la Steaua, atacantul a fost ameninţat de olteni cu săbiile, pe tunelul care duce la vestiare:

“Am făcut un gest ciudat. Când eram la Elecroputere. Am intrat în minutul 80 cu Craiova, le-am dat gol şi am făcut un gest nesportiv. Mi-am băgat mâna prin buzunar şi am luat cartonaş roşu în minutul 91. 

Când am ajuns la Craiova, deja semnasem pentru Steaua, am dat din nou gol, 1-1. Ca Nicoliţă, ajung acasă la bloc, vreo 60 de persoane se uitau după mine că iar le-am arătat ceva, după gol. Nu am mai luat cartonaş roşu.

Tata şi mama se uitau şi au sunat la poliţie. Eu am fugit puţin, am intrat printre ei. Aveam două intrări la bloc, am intrat prin spate. La primul meci cu Steaua când am ajuns la Craiova, pe acel tunel auzeam şi ameninţări cu săbiile, că nu îi mai înţelegeam cu perfectul simplu“, a spus Adi Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink