Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum e, de fapt, Messi pe teren! Adrian Ilie, dezvăluiri din perioada când juca împotriva lui Lionel

Leo Messi și-a îndeplinit marele vis de a câștiga titlul mondial, iar Adrian Ilie a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cum e argentinianul pe teren.
19.12.2022 | 13:50
Cum e de fapt Messi pe teren Adrian Ilie dezvaluiri din perioada cand juca impotriva lui Lionel
Leo Messi și-a îndeplinit marele vis de a câștiga titlul mondial, iar Adrian Ilie a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cum e argentinianul pe teren. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu această performanță uriașă, Messi și-a pus în vitrină și ultimul mare trofeu care îi lipsea și pare să fi tranșat lupta cu Diego Maradona, Pele sau Cristiano Ronaldo în ceea ce privește cel mai mare jucător al tuturor timpurilor.

Adrian Ilie, mărturisiri din perioada când juca împotriva lui Messi

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul mare internațional român Adrian Ilie a povestit cum era Leo Messi la începutul carierei, atunci când cei doi au fost adversari pentru scurt timp în campionatul Spaniei.

ADVERTISEMENT

”L-am prins când debutase prin 2003. Cred că sunt meciuri în care a intrat. Pe vremea aia era doar un copil. De când a ajuns în Spania se spunea că o să fie viitorul Maradona. Am jucat împotriva multor jucători mari și Ronaldo brazilianul parcă era din alt film.

Cifrele spun că nu este peste Messi, dar când îl vezi pe Ronaldo în mai multe meciuri este fabulos. M-am lovit de jucători ca Figo, Zidane, Cannavaro, dar Ronaldo era din alt film. Cu toate că Messi depășește din ce vedem și imaginația mea.

ADVERTISEMENT

El lovește mingea în 10 metri de 12 ori. Adică ține mingea undeva, dar nici noi nu știm unde o ține. E greu și în mers, iar el o ține în viteză. L-am văzut într-un meci când a driblat 5-6 adversari pe 12 metri și a dat gol”, a declarat Adrian Ilie.

VEZI VIDEO MAI JOS

Messi a beneficiat de avantajul de a nu avea accidentări grave

Fostul internațional român a dezvăluit că în jocul lui Leo Messi nu s-a schimbat nimic de când era junior la Barcelona și până în prezent și crede că un jucător la fel de talentat va mai apărea peste 20 de ani.

ADVERTISEMENT

”L-am văzut la televizor în anumite reportaje când juca la echipa a doua și făcea același lucru pe care îl face și acum. Lua mingea la mijlocul terenului și toată lumea știa că se duce și se oprește cu ea în poartă. Pentru el nu s-a schimbat nimic că a trecut de la 15 ani, la 17, la 19 și apoi la seniori.

Nu e că nu eram încântat de el la vremea aceea, dar vedeam alții atunci. Îi vedeam pe Zidane, pe Ronaldo și ziceam că e greu să mai apară vreunul la nivelul lor. Dar iată că a apărut. Și o să apară altul și după Messi. Poate nu acum, dar poate peste 20 de ani o să vedem alt jucător la fel de fabulos ca Messi.

ADVERTISEMENT

E adevărat că Messi nici nu a avut accidentări grave, dar asta și pentru că nu îl prinzi. Ronaldo brazilianul căuta cumva contactul când trecea printre doi adversari și de aceea a avut probleme”, a mai spus Adi Ilie, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT