Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu a aflat de la Fanatik ultima plecare de la CFR. „Nu sună prea bine” Cine e titularul care se transferă în Turcia

Adrian Mutu a aflat de la FANATIK SUPERLIGA ultima plecare de la CFR Cluj. Neluţu Varga este aproape să îl vândă pe Otele în Turcia pentru 4 milioane de euro.
22.01.2024 | 11:45
Adi Mutu a aflat de la Fanatik ultima plecare de la CFR Nu suna prea bine Cine e titularul care se transfera in Turcia
Adi Mutu a aflat de la Fanatik ultima plecare de la CFR. „Nu sună prea bine”. Cine e titularul care se transferă. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se schimbă din temelii după doar o etapă trecută din 2024. Andrea Mandorlini a fost dat afară după eşecul cu Botoşani, iar în locul său va veni Adrian Mutu, cel care şi-a dat acordul să o preia pe CFR Cluj.

Adi Mutu a aflat de la FANATIK ultima plecare de la CFR. „Nu sună prea bine”

Din informaţiile FANATIK, Neluţu Varga se pregăteşte să dea şi un adevărat tun pe piaţa transferurilor şi să îl vândă pe Philip Otele în Turcia pentru patru milioane de euro. Vestea a fost comentată de Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA:

ADVERTISEMENT

“Nici n-am ajuns şi… De aia e frumos fotbalul… Nu sună prea bine, dar nu ştim 100% sigur. Plus valoarea pe care o face pe Otele în 6 luni este imensă. Este incredibil. 

Ţinând cont cu cât l-au cumpărat de la UTA Arad. Asta vom discuta când ne întâlnim. Atunci când pot, cu mare drag ajut (n.r. referitor la transferuri). Este timp, mai ales că vreau să şi văd puţin jucătorii.

ADVERTISEMENT

Îi ştiu pe toţi, i-am văzut la televizor în multe meciuri. Dar rămâne de văzut şi ce planuri de viitor are Neluţu. Asta vom discuta cu el şi vom lua cea mai bună decizie”, a spus Adrian Mutu.

Neluţu Varga: “Dacă primesc ceea ce am cerut, adică 4 milioane de euro banii jos, există posibilitatea ca Otele să plece zilele următoare”

Neluţu Varga a confirmat pentru FANATIK că Otele este aproape să plece de la CFR Cluj la o echipă din primele 4 din Turcia. Patronul CFR-ului a declarat că vor veni doi atacanţi dacă pleacă Otele:

ADVERTISEMENT

“Avem o ofertă foarte interesantă din prima ligă a Turciei pentru Otele. Dacă primesc ceea ce am cerut, adică 4 milioane de euro banii jos, există posibilitatea ca Otele să plece zilele următoare și să joace în campionatul Turciei.

Este o formație din primele 4, nu pot să vă spun încă numele pentru că nu este corect. Suntem în negocieri și știți cum e, nu vreau să ofer detalii atât timp cât actele nu sunt semnate sau cât încă nu s-a bătut palma.

ADVERTISEMENT

“Dacă pleacă Otele, suntem deja înțeleși cu doi atacanți”

Este însă una dintre echipele foarte puternice și îl vrea neapărat pe Otele. El a făcut o primă parte a campionatului formidabilă, este un jucător de foarte foarte mare talent… Dar știți cum e, orice jucător de mare valoare este foarte greu să-l ții mai departe.

Deci, dacă primesc 4 milioane de euro, atât am solicitat, e posibil să ne despărțim de Otele. Vom vedea în orele următoare ce se va întâmpla. Otele este un fotbalist care pe noi sunt convins că ne-ar ajuta, dar pe de altă parte este și o sumă importantă cu care putem să facem alte investiții.

Dacă pleacă Otele, suntem deja înțeleși cu doi atacanți, pentru ca Adrian Mutu să aibă lotul care îi trebuie să se bată la titlu și la cupele europene, obiectivele care în mod normal sunt la CFR Cluj”, a spus Neluţu Varga pentru FANATIK.

CFR Cluj poate face o super afacere cu Philip Otele. Atacantul nigerian a venit din postură de jucător liber de contract în vară de la UTA Arad. Doar şase luni mai târziu, Neluţu Varga poate lua 4 milioane de euro pe el.

Adi Mutu a aflat de la Fanatik ultima plecare de la CFR. „Nu sună prea bine”

ADVERTISEMENT
Tags: