Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu, primele declarații despre preluarea CFR Cluj. „Negocierile cu Neluțu au durat 5 minute”. Exclusiv

Adrian Mutu va fi noul antrenor de la CFR Cluj. Tehnicianul a vorbit despre noua provocare la FANATIK SUPERLIGA, spunând că negocierile cu Neluţu Varga au durat 5 minute.
22.01.2024 | 11:16
Adrian Mutu primele declaratii despre preluarea CFR Cluj Negocierile cu Nelutu au durat 5 minute Exclusiv
Adrian Mutu, primele declarații despre preluarea CFR Cluj. „Negocierile cu Neluțu au durat 5 minute”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este prima echipă din SuperLigă în 2024 care îşi schimbă antrenorul. Eşecul de la Botoşani i-a fost fatal lui Andrea Mandorlini, care a fost dat afară. În locul său va veni Adrian Mutu, care şi-a dat acordul de a prelua CFR Cluj.

Adrian Mutu, primele declarații despre preluarea CFR Cluj: “Negocierile au durat 5 minute”

“Briliantul” a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre cum au decurs negocierile cu CFR Cluj, precizând că i-a luat 5 minute pentru a se înţelege cu Neluţu Varga.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu: “Cam frig afară. Am plecat de dimineaţa la Cluj. Am multe de luat cu mine. O să merg, mă văd cu Neluţu Varga mai târziu. Nu faci deplasarea doar cu un bagaj de cală. 

Am fost sunat aseară. Negocierile au fost simple, n-au durat foarte mult. Probabil 5 minute. Nu este pentru prima oară când discutăm despre astfel de lucruri. A picat într-un moment în care sunt liber.

ADVERTISEMENT

Îmi şi doream să ajung la o astfel de echipă, dar nu mă gândeam că va veni atât de repede. A fost o surpriză înfrângerea CFR-ului la Botoşani. Au fost discuţii cu Neluţu Varga, niciodată aşa concret ca acum.

“CFR Cluj are o singură opţiune dacă vrea titlul, să câştige fiecare meci. Ştiu la ce mă înham”

Dar tatonări au mai fost, mai ales că suntem şi prieteni. Chiar vorbeam că într-o zi o să lucrăm împreună şi mă bucur că se întâmplă. CFR Cluj este o echipă mare, cea mai titrată din ultimii ani şi ştim foarte bine ce pretenţii sunt.

ADVERTISEMENT

Nu este un moment simplu, aşa este. Dacă acum s-a ivit ocazia…  CFR Cluj are o singură opţiune dacă vrea titlul, să câştige fiecare meci. Ştiu la ce mă înham şi nu e niciun fel de problemă.

Sunt experienţele pe care le-am căutat şi se întâmplă. Important este ca totul să fie bine, dar din ce ştiu avem condiţii, lot. Avem totul să facem treabă bună. Şi asta vreau să se întâmple”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu va avea un contract beton la CFR Cluj. Din informaţiile FANATIK, “Briliantul” şi staff-ul său vor câştiga 35.000 de euro la CFR, aproape triplu faţă de salariul pe care l-a avut Mutu la Rapid.

Adrian Mutu, primele declaraţii despre preluarea lui CFR Cluj

ADVERTISEMENT