Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu a anticipat meciul cu Hagi, Farul – CFR Cluj. „E complicat pentru fin. Mi-a dat 7 cu Rapidul”. Ce jucător cheie îi lipsește

Adi Mutu a oferit primele declarații înainte de meciul cu Gică Hagi de la Constanța. Antrenorii formațiilor Farul și CFR Cluj se vor întâlni pentru prima dată în acest sezon.
01.03.2024 | 20:56
Adi Mutu a anticipat meciul cu Hagi Farul  CFR Cluj E complicat pentru fin Mia dat 7 cu Rapidul Ce jucator cheie ii lipseste
Adi Mutu a anticipat meciul cu Hagi, Farul – CFR Cluj. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adi Mutu a discutat despre duelul pe care îl va avea la Constanța cu formația antrenată de Gică Hagi. Antrenorul celor de la CFR Cluj este de părere că va avea un meci dificil împotriva Farului.

Adi Mutu a anticipat meciul cu Hagi, Farul – CFR Cluj. „E complicat pentru fin. Mi-a dat 7 cu Rapidul” Ce jucător cheie îi lipsește

Farul – CFR Cluj va reprezenta un duel între naș și fin. Acesta fiind legătura dintre Gică Hagi și Adi Mutu. “Briliantul” a oferit primele declarații cu privire la duelul din etapa 29 a SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul ardelenilor recunoaște că își dorește foarte mult victoria. Ambiția vine după eșecul dur pe care l-a avut la ultima lor întâlnire, atunci când era pe banca Rapidului în 0-7 cu Farul.

Adrian Mutu este conștient că va fi o partidă grea pentru CFR Cluj acasă la Farul, dar are încredere în lotul pe care l-a pregătit înaintea acestui duel. Mutu a mărturisit că doar Ciprian Deac va lipsi, suspendat pentru cumul de cartonașe, iar restul echipei este pregătită de meci.

ADVERTISEMENT

“În afara lui Deac care e suspendat, toată lumea e bine. Toți cei cu care am venit la Mogoșoaia sunt valizi pentru următorul meci. O să fie complicat pentru fin. La Constanța nu este niciodată ușor.

Mai ales că acum echipa este rănită după eșecul de la Cluj, probabil și după meciul cu Galați care a fost înainte. E o echipă imprevizibilă și poate să îți prindă o zi bună la ce jucători are.

ADVERTISEMENT

E greu să le faci față. Suntem CFR până la urmă. E un meci de play-off, un meci greu și trebuie să ne ridicăm la nivelul lui. Acesta e primul gând pe care îl avem, să câștigăm. Din păcate nu jucăm doar noi. Așa și la Galați, dacă jucam doar noi era 2-0. 

Au un nerv special după ce mi-a dat 7-0 cu Rapidul. Încă nu am câștigat contra lui până acum. Tot timpul am fost după el. Și la fotbal și acum”, a declarat Adrian Mutu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, despre viitorul la CFR Cluj

Neluțu Varga și-a făcut o academie în Burkina Faso, Africa. Școala de fotbal, unde patronul de la CFR Cluj este acționar majoritar, are 600 de copii înscriși. Proiectul face parte din viziunea finanțatorului pentru a-i aduce pe juniorii africani la CFR și apoi să îi ajute să facă pasul la cele mai bune echipe din lume.

(n.r. Sună bine viitorul la CFR Cluj?). “Da, mai ales că experiențele din trecut cu jucătorii africani îi dau și dreptate. Dacă a văzut oportunitatea asta, de ce nu?”, a mai spus Adi Mutu, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Adrian Mutu, despre meciul Farul - CFR Cluj

ADVERTISEMENT