Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu a comentat cel mai la modă cuvânt din fotbalul românesc. „Omenie? Îi las pe patroni, pe Master of Destabilisation!”

Adi Mutu a discutat despre cel mai important cuvânt din fotbalul românesc la ora actuală, omenie. Autorul acestui trend a fost nimeni altul decât Gigi Becali.
01.03.2024 | 07:58
Adi Mutu a comentat cel mai la moda cuvant din fotbalul romanesc Omenie Ii las pe patroni pe Master of Destabilisation
Adi Mutu, despre cuvântul momentului din fotbalul românesc. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este cel care lansat cuvântul “omenie” în fotbalul românesc, iar Adi Mutu a comentat acest lucru. Finanțatorul lui FCSB l-a folosit după meciul câștigat de Rapid cu Hermannstadt, 2-0, iar sensul este unul negativ.

Adi Mutu a comentat cel mai la modă cuvânt din fotbalul românesc

După duelul câștigat de Rapid cu sibienii pe Giulești, pe seama apropierii dintre cele două cluburi, Gigi Becali este de părere că a fost un meci de “omenie”. Adică, un duel prin care Hermannstadt le-a dat victoria rapidiștilor. După declarația făcută de Becali, “omenie” a devenit cel mai popular cuvânt din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Legat de acest lucru, Horia Ivanovici vrut să afle și părerea lui Adi Mutu. Antrenorul lui CFR Cluj este de părere că în fotbalul din România “omeniile” nu își mai au locul.

“Nu cred că mai există omenii în fotbalul românesc. Îmi place cuvântul, dar depinde în ce situații. Dacă vorbim despre situația la care faci tu aluzie nu vreau să mă pronunț. Nu îmi dau cu părerea despre ce spun patronii.

ADVERTISEMENT

Nu ține de competența mea. Ei acolo cu ei și noi antrenorii între noi. În fotbal nu mai există acest lucru. Sunt echipe, cum a fost Galațiul, care nu sunt de valoarea noastră, dar care au jucat cu mare ambiție. Bravo lor!

Și mai sunt și alte echipe la fel. Sportul nu trebuie să aibă parte de ‘omenii’. Nu există. O înfrângere usturătoare te poate învăța multe”, a declarat Adi Mutu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Îi las pe patroni, pe Master of Destabilisation!”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mutu susține că astfel de discuții au loc doar între patroni pentru a-și destabiliza oponenții din campionat. Concret, este tactica lor în acest joc numit fotbal și nimic mai mult. Tehnicianul a mai spus și că datorită acestor jocuri între patroni, play-off-ul va fi mult mai spectaculos decât până acum.

“Eu nu cred în lucrurile astea. Patronii vorbesc între patroni și aruncă în spațiul public diferite lucruri pentru a destabiliza anumite echipe. Sunt normale lucrurile acestea. Este un joc. Va fi un play-off pe cinste. Unul dintre cele mai spectaculoase din ultimii ani”, a spus antrenorul lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a intervenit cu un comentariu care i-a amuzat pe toți invitații emisiunii FANATIK SUPERLIGA și care are legătură cu patronul celor de la FCSB: “Gigi (n.r. Becali) este și Master of Destabilisation”.

“Exact. Acum am văzut că vine și domnul Șucu, pe Neluțu îl știm. Vă dați seama ce o să iasă cu ei și cu Mihai Rotaru. Sunt oameni care stăpânesc bine arta conversației și a destabilizării”, a mai spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu: “Nu am participat niciodată la un meci aranjat”

Adrian Mutu a susținut că nu a participat la niciun meci aranjat în cariera sa, nici pe vremea când evolua pentru Dinamo. Atunci, “omenia” însemna cu totul altceva, a mai precizat antrenorul lui CFR Cluj.

“Nu am participat niciodată la un astfel de meci. La Dinamo îi băteam pe toți și dacă erau oameni și dacă nu erau oameni. Giani știe că eram o echipă care se apropia de 100 de goluri în toate competițiile. Se rugau să nu le dăm peste 3-4 goluri. Era 2-0 de pe culoar la ce lot aveam”, a mărturisit Mutu, la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Mutu, despre cuvântul momentului, "omenie"

ADVERTISEMENT