Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu, a doua victorie consecutivă la CFR Cluj?! Avertisment înaintea meciului cu Petrolul

Adrian Mutu așteaptă a doua victorie la rând în calitate de antrenor al lui CFR Cluj. „Briliantul” își va înfrunta una din fostele echipe la care a jucat, Petrolul Ploiești.
03.02.2024 | 00:33
Adi Mutu a doua victorie consecutiva la CFR Cluj Avertisment inaintea meciului cu Petrolul
Adi Mutu, a doua victorie consecutivă la CFR Cluj?! Avertisment înaintea meciului cu Petrolul. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu va da piept cu Petrolul la al doilea său meci în calitate de antrenor al lui CFR Cluj. Partida de pe „Ilie Oană” a fost pusă sub lupă de specialiști la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Adi Mutu, a doua victorie consecutivă la CFR Cluj?! Avertisment înaintea meciului cu Petrolul

Adrian Mutu a debutat cu dreptul pe banca lui CFR Cluj. Noua sa echipă a dat de pământ cu FC Voluntari, acasă, scor 4-1. Urmează acum Petrolul Ploiești, echipă la care „Briliantul” a jucat în 2014. Meciul tur a fost câștigat de ardeleni, dar s-a lăsat cu scandal din cauza arbitrajului lui Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

„Un meci foarte greu la Petrolul. (n.r. – vă distanțați?) Noi ne dorim, acum vom vedea. Noi (n.r. – FCSB) întâlnim pe Farul, una dintre cele trei echipe care au obținut 6 puncte în 2024, alături de noi și de Rapid. (n.r. – bate CFR la Petrolul?) Meci greu. Ați văzut și Petrolul. Pierde acasă, bate în deplasare. Un X ar fi bun pentru noi, pentru FCSB. Un X ar fi perfect pentru FCSB, cu condiția să câștige cu Farul”, a declarat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

Înainte să primească vizita lui CFR Cluj, „lupii galbeni” au 6 victorii, 13 egaluri și 4 eșecuri. „Una din cele patru înfrângeri ale Petrolului e în fața celor de la CFR Cluj, în tur. Meci care după aspectul jocului nu ar fi trebuit să se încheie cu o înfrângere pentru Petrolul.

ADVERTISEMENT

Cum de altfel sunt foarte multe meciuri ale Petrolului care s-au terminat cu rezultate mai bune decât fotbalul arătat. Și aici cred că cei de la Petrolul trebuie să fie foarte atenți, pentru că sunt foarte multe date de monitorizare a meciurilor pe diferiți parametri, care arată că Petrolul nu e echipă de locul 9, unde e acum, ci chiar echipă de locul 14, locul 15.

S-ar putea să trebuiască să îți pui la punct jocul. Pentru că jocul Petrolului de foarte multe ori sau rezultatul după jocul Petrolului a fost influențat fie de șansă fie de cred eu cel mai bun portar străin din campionat, Zima”, a declarat Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

„Am văzut un clasament în ceea ce privește clean sheet-urile, meciurile fără gol primit, Zima este la egalitate cu Târnovanu. Are zece meciuri fără gol primit”, a adăugat Cristi Coste.

Ploieștenii, loc mincinos în SuperLiga?

23 de goluri marcate și 22 de goluri încasate, acesta este golaverajul Petrolului după primele 23 de etape din sezonul regulat. „Stau ok la goluri primite, dar nu stau ok la ocazii de gol la poarta lor. Asta ar trebui să le dea de gândit. Meciurile alea în care n-au primit gol ar trebui analizate nu doar că n-au primit gol, ci și câte ocazii au fost la poarta lor.

ADVERTISEMENT

De exemplu, cu Oțelul, Oțelul a avut în prima repriză câteva situații bune de e a marcă. Și au fost câteva astfel de meciuri în care Petrolul a scăpat de primirea golului, fie pe greșelile adversarilor sau pe intervențiile fabuloase ale portarului.

După coeficientul ăla care îți determină periculozitatea la poarta ta și la poarta cealaltă, din această diferență, Petrolul e pe locul 15. Pe loc direct retrogradabilă. Și pe 16 e Poli Iași. Deci nici Botoșani, nici Dinamo”, a adăugat Vochin.

ANALIZA Petrolul - CFR Cluj | OBTINE Adrian Mutu a doua victorie de la REVENIRE?!

ADVERTISEMENT
Tags: