Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu a vorbit despre ofertele de transfer pentru Otele și Manea. „Am văzut că nu era prea conectat”

Adrian Mutu a comentat la Fanatik SuperLiga posibilele transferuri de la CFR Cluj ale lui Philip Otele și Cristi Manea.
08.02.2024 | 09:21
Adi Mutu a vorbit despre ofertele de transfer pentru Otele si Manea Am vazut ca nu era prea conectat
Adi Mutu a vorbit despre ofertele de transfer pentru Otele și Manea. „Am văzut că nu era prea conectat”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a primit vești bune la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Neluțu Varga a anunțat în exclusivitate că Philip Otele și Cristi Manea nu pleacă de la CFR Cluj.

Adi Mutu, despre ofertele de transfer pentru Otele și Manea: „Am văzut că nu era prea conectat”

După ce FANATIK a anunțat în exclusivitate că Manea întârzie să semneze prelungirea contractului, patronul ardelenilor a dezvăluit că a bătut palma cu fundașul pentru încă un an de zile. În schimb, în ceea ce îl privește pe Otele, Varga n-a primit suma dorită de 4.000.000 euro.

ADVERTISEMENT

„Știam acest lucru. Am avut o discuție cu ei și o să mai am și săptămâna aceasta, pentru că pe Otele l-am văzut puțin deconectat la meciul cu Petrolul și nu cum ar trebui să fie. Vreau să fie cu mintea doar la CFR, pentru că așa e profesionist să fie.

Într-adevăr sunt echipe mari despre care sunt zvonuri și e posibil să îi scoată de pe culoarul ăsta pe care ar trebui să stea. La orice jucător se întâmplă astfel de chestii. Cred că asta s-a întâmplat la Otele, dar nu în mod voit.

ADVERTISEMENT

Pentru că eu nu am ce să-i reproșez. A luptat. A vrut. Sunt lucruri care fac diferența. A avut ocazie în secunda 10 când trebuia să marcheze, un jucător de nivelul lui, trebuia măcar să prindă poarta. Eu cred că poate mult mai mult. Îl știu, îl văd la antrenamente, e și un super băiat, n-ai treabă cu el.

Probabil se gândește și el că alt tren nu mai prinde. D-aia a plecat din Nigeria. Să vină, să facă treabă, să ajungă la echipe mari, să câștige bani. E aproape probabil de aceste lucruri și normal că simte o presiune în plus față de ce ar trebui să simtă și se și gândește la astfel de lucruri.

ADVERTISEMENT

E normal, dar e și de datoria mea de antrenor să îl fac să fie conectat la CFR și dacă va veni momentul să facă, sper eu, pasul mai departe”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Philip Otele joacă în Gruia din vara lui 2023, după ce a plecat de la UTA Arad din postura de jucător liber de contract. În 28 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, atacantul nigerian a marcat nouă goluri și cinci assist-uri. În ceea ce îl privește pe Cristi Manea, despre care s-a scris că e pe lista lui Galatasaray, fundașul dreapta mai are contract până la vară cu fosta campioană.

ADVERTISEMENT

Otele și Manea trebuie să fie montați pentru următorul meci din SuperLiga. Ardelenii vor avea parte de un derby în etapa cu numărul 25. Sâmbătă, 10 februarie, de la ora 21:15, la Cluj e programat duelul CFR – Rapid.

Cum a comentat Adrian Mutu VESTILE BUNE primite de la Nelutu Varga

ADVERTISEMENT