Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu a vorbit despre ultimul transfer al celor de la CFR Cluj. „Aveam nevoie de el” Ce se întâmplă cu Falco?

Adrian Mutu a analizat ultimele două transferuri ale lui CFR Cluj din această iarnă. Ce se întâmplă în Gruia înainte de meciul cu FC U Craiova.
13.02.2024 | 12:02
Adi Mutu a vorbit despre ultimul transfer al celor de la CFR Cluj Aveam nevoie de el Ce se intampla cu Falco
Adrian Mutu a comentat situația lui Aly Abeid. Va debuta cu FC U Craiova 1948. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a intervenit din nou la FANATIK SUPERLIGA. Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit despre Aly Abeid, transferul anunțat în premieră de Fanatik.

Adrian Mutu e gata să îl folosească pe Aly Abeid cu FC U Craiova 1948: „De-aia l-am cumpărat, nu?”

Adrian Mutu l-a analizat la FANATIK SUPERLIGA pe fundașul stânga din Mauritania: „Abeid e jucătorul nostru. Îl putem folosi de la meciul cu FC U Craiova. Vom vedea dacă va juca. Depinde de el acum. De-aia l-am cumpărat, nu? 

ADVERTISEMENT

De-aia l-am vrut acuma. Intenția noastră e de a-l juca. L-am văzut și la meciul cu Botoșani, a jucat aproape jumătate de oră. E bine fizic. Îl așteptăm aici. Vine după meci și oricum probabil se va antrena separat și va intra în programul normal”.

„Briliantul” a explicat de ce l-a adus pe jucătorul african în vârstă de 26 de ani: „Camora are probleme fizice și ne trebuiau întăriri pe acea parte. Voiam alt tip de fundaș pentru a avea și puțină forță la duelurile aeriene și să fim mai periculoși și la fazele fixe. Aveam nevoie de un jucător de genul lui Abeid”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a vorbit despre ultimul transfer al lui CFR Cluj: „Voiam să îl vedem și fizic. Fotbalul nu l-a uitat”

Adrian Mutu a comentat situația lui Filippo Falco: „Este cu noi, se antrenează. Practic e la al doilea antrenament. S-a antrenat separat cu cei care n-au jucat. Intenția noastră este de a-l lua. Acuma voiam să îl vedem și fizic în primul rând, pentru că fotbalul nu l-a uitat. Fizic e bine. 

Falco e un jucător cu peste 200 de meciuri în Serie A și foarte multe în Serie B. A avut un sezon foarte bun la Lecce și a fost vrut și transferat de Dejan Stankovic la Steaua Roșie Belgrad. A fost cumpărat pe 2-3 milioane de euro”.

ADVERTISEMENT

Lucrurile n-au decurs însă apoi deloc bine pentru  mijlocașul dreapta italian în vârstă de 32 de ani: „A avut acolo și niște probleme de adaptare și cu Stankovic direct, ceea ce înseamnă că relația lor s-a deteriorat. Dar a promovat cu Cagliari și astă-vară s-a întors la Steaua Roșie. Alt antrenor, aceleași probleme. 

În momentul în care i-au găsit un acord era prea târziu, era în afara ferestrei de transferuri și a trebuit să se antreneze în Italia cu o echipă de Serie C. A jucat și câteva amicale, dar bineînțeles că nu se compară cu ritmul de joc al meciurilor oficiale”.

ADVERTISEMENT

Filippo Falco semnează cu CFR Cluj? „Eu cred că e un fotbalist peste media SuperLigii”

Adrian Mutu a lăsat de înțeles că italianul va semna cu CFR Cluj în cele din urmă: „Vom vedea cât e de bun. Noi știm că este un jucător foarte bun unu la unu, un stângaci care are și ultima pasă. E un jucător bun. Dacă decidem să-l luăm și să îl punem bine pe picioare ne va ajuta. 

La ce calități are eu cred că e un fotbalist peste media SuperLigii. Îți dai seama că nu îl lua Steaua Roșie Belgrad dacă nu a arătat nimic”. 

Adrian Mutu a vorbit despre ultimele transferuri ale lui CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: