Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Aly Abeid, prezentat oficial la CFR Cluj! Adi Mutu a primit fundașul stânga dorit. Exclusiv Update

Aly Abeid s-a transferat la CFR Cluj de la UTA Arad. FANATIK a anunțat în exclusivitatea mutarea, iar ardelenii au oficializat azi trecerea fundașului stânga în Gruia.
13.02.2024 | 16:30
Aly Abeid prezentat oficial la CFR Cluj Adi Mutu a primit fundasul stanga dorit Exclusiv Update
CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Aly Abeid. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK. Foto: Facebook - @CFR 1907 Cluj.
ADVERTISEMENT
13-02-2024
14:28

Aly Abeid, prezentat oficial de CFR Cluj

În mod oficial, Aly Abeid este noul jucător al celor de la CFR Cluj. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fundașul stânga va ajunge sub comanda lui Adrian Mutu de la UTA Arad. Ardelenii au plătit suma de 150.000 de euro pentru căpitanul naționalei Mauritaniei.

Astfel, Aly Abeid se desparte de UTA Arad după doar un sezon și jumătate. Fundașul stânga în vârstă de 26 de ani este cotat la 350.000 de euro, potrivit Transfermarkt.com.

„Bine ai venit, Aly Abeid! Cluburile CFR 1907 Cluj și UTA Arad au ajuns la un acord privind transferul apărătorului Aly Abeid!

Fundașul mauritan, în vârstă de 26 de ani, vine în Gruia după un sezon și jumătate petrecut la UTA Arad, perioadă în care a bifat 45 de apariții. De-a lungul carierei, Abeid a evoluat și în Franța, la Valenciennes, dar și în Spania pentru AD Alcorcón și Levante.

Căpitan al Echipei Naționale a Mauritaniei, Aly Abeid a bifat 53 de meciuri pentru reprezentativa țării sale, reușind să marcheze de trei ori.

Alături de aceasta, noul nostru fundaș de bandă a participat, în ianuarie, la Cupa Africii pe Națiuni unde a reușit să se califice, în premieră, în optimile de finală ale competiției

Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!”, se arată în postarea oficială făcută de CFR Cluj pe pagina de Facebook.

 

13-02-2024
09:05

UTA Arad a anunțat oficial transferul lui Aly Abeid la CFR Cluj

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Aly Abeid a plecat de la UTA Arad și a semnat cu CFR Cluj încă din această iarnă. Căpitanul naționalei Mauritaniei a îmbrăcat tricoul arădenilor pentru ultima oară luni seară, în partida cu FC Botoșani, scor 2-2.

Horia Ivanovici a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că CFR Cluj va plăti suma de 100.000 de euro pentru a-l transfera pe Aly Abeid. Fundașul stânga ar urma să fie titular contra lui FC U Craiova, deoarece Adi Mutu nu este deloc impresionat de croatul Petar Mamic.

„UTA și CFR Cluj au ajuns la un acord cu privire la un transfer al fundașului Aly Abeid. Căpitanul naționalei Mauritaniei a ajuns la Arad din postura de jucător liber de contract în vara anului 2022 și a adunat, în total 46 de meciuri, a marcat un gol și a oferit trei pase decisive.

Îi mulțumim pentru toată perioada petrecută în tricoul roș-alb și îi urăm multă baftă în viitor!”, a fost anunțul făcut de UTA Arad pe căile oficiale de comunicare.

 

CFR Cluj mai face un transfer pe ultima sută de metri din perioada de mercato din iarnă. Ardelenii îl vor de acum pe Aly Abeid de la UTA Arad, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, şi sunt gata să plătească suma solicitată de Alexandru Meszar.

Aly Abeid la CFR Cluj! Fundașul stânga pleacă de la UTA după meciul cu FC Botoșani

FANATIK a aflat că Aly Abeid va evolua la meciul UTA Arad – FC Botoşani, programat la ora 17:00, iar după confruntare va semna cu CFR Cluj şi de zilele următoare se va alătura lotului condus de Adrian Mutu

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că CFR Cluj va plăti 100.000 de euro pentru transferul fundaşului stânga. Adrian Mutu nu este mulţumit de Mamic şi are nevoie nepărat de o altă soluţie în banda stângă a apărării:

“CFR Cluj vrea să îl aducă pe Abeid, fundaşul stânga, chiar de astăzi. UTA Arad vrea 100.000 de euro, dintre care 50.000 de euro să fie plătiţi încă de astăzi (n.r. luni). 

ADVERTISEMENT

“Meszar a cerut 100.000 de euro, Neluţu Varga şi-a dat acordul”

Adi Mutu îl vrea neapărat de acum pentru că nu-i place Mamic. Nu se ştie când revine Camora. CFR Cluj forţează transferul în ultima zi, să îl închidă de astăzi, nu din vară.

Meszar a cerut 100.000 de euro, Neluţu Varga şi-a dat acordul. UTA Arad insistă ca 50.000 de euro să fie achitaţi de azi, probabil transferul se va face azi, în ultima zi. 

ADVERTISEMENT

Mutu vrea să îl folosească titular încă din etapa viitoare. Nu le place Mamic celor de la CFR Cluj”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

CFR Cluj l-a ofertat şi pe Alexandru Albu

Neluţu Varga va plăti 100.000 de euro pentru transferul lui Aly Abeid la CFR Cluj. UTA Arad va încasa 50.000 de euro pe loc, conform Prosport, urmând ca restul sumei să fie plătită într-o altă tranşă.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a vrut să îl transfere în ultima zi de mercato şi pe Alexandru Albu de la Rapid. Oferta ardelenilor nu a fost pe placul oficialilor giuleşteni, care au hotărât să îl păstreze pe fotbalist, care a intrat în ultimele 6 luni de contract.

Aly Abeid la CFR Cluj! Fundașul stânga pleacă de la UTA după meciul cu FC Botoșani

ADVERTISEMENT