Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu la CFR Cluj, analizat de fostul său patron din SuperLiga. „E un plus pentru ei”

Victor Angelescu e de părere că Adrian Mutu la CFR Cluj este un plus pentru ardeleni. Finanţatorul Rapidului a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Mutu şi-a făcut treaba la Rapid.
23.01.2024 | 23:46
Adi Mutu la CFR Cluj analizat de fostul sau patron din SuperLiga E un plus pentru ei
Adi Mutu la CFR Cluj, analizat de fostul său patron din SuperLiga. „E un plus pentru ei”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu va fi noul antrenor al celor de la CFR Cluj. “Briliantul” este alesul lui Neluţu Varga pentru a-l înlocui pe Andrea Mandorlini, dat afară după prima etapă din 2024, când Botoşani a reuşit să îi învingă pe ardeleni.

Adi Mutu la CFR Cluj, analizat de fostul său patron din SuperLiga: “Este un plus pentru ei”

Finanţatorul Rapdiului, Victor Angelescu, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că pentru CFR Cluj, Adrian Mutu este un plus, fiind un antrenor foarte bun care şi-a făcut treaba la Rapid:

ADVERTISEMENT

“De antrenorul Mutu mi-am spus părerea. Este un antrenor foarte bun, la noi şi-a făcut treaba. Dacă mă întrebaţi, cred că este un plus pentru CFR Cluj. Noi suntem în competiţie directă cu ei şi vrem să terminăm în faţa lor.

Va fi o bătălie şi vreau să o câştigăm. Ca antrenor, nu pot să spun decât de bine. Adrian Mutu este un antrenor foarte bun şi cred că este un plus pentru ei. Nu aş vrea să fac comparaţii, pentru că nu îl cunosc pe domnul Mandorlini”, a spus Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a fost antrenorul Rapidului din martie 2022 până în vara anului 2023. Cu o săptămână înainte de startul noului sezon, “Briliantul” a dat curs ofertei lui Neftci Baku, iar giuleştenii l-au adus de urgenţă pe Cristiano Bergodi.

Adrian Mutu s-a înţeles rapid cu CFR Cluj: “Negocierile au durat 5 minute”

Mutu şi-a încheiat în decembrie aventura în Azerbaijan şi câteva săptămâni mai târziu a dat curs ofertei lui Neluţu Varga de a prelua CFR Cluj. “Briliantul” a explicat la FANATIK SUPERLIGA că negocierile au durat cinci minute:

ADVERTISEMENT

“Negocierile au fost simple, n-au durat foarte mult. Au durat 5 minute. Nu este pentru prima oară când discutăm despre astfel de lucruri. A picat într-un moment în care sunt liber.

Îmi şi doream să ajung la o astfel de echipă, dar nu mă gândeam că va veni atât de repede. A fost o surpriză înfrângerea CFR-ului la Botoşani. Au fost discuţii cu Neluţu Varga, niciodată aşa concret ca acum.

ADVERTISEMENT

Dar tatonări au mai fost, mai ales că suntem şi prieteni. Chiar vorbeam că într-o zi o să lucrăm împreună şi mă bucur că se întâmplă. CFR Cluj este o echipă mare, cea mai titrată din ultimii ani şi ştim foarte bine ce pretenţii sunt”, a spus Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

Adi Mutu la CFR Cluj, analizat de fostul său patron din SuperLiga

ADVERTISEMENT