Fotbal intern

Adi Mutu, mesaj inedit pentru jucători înainte de victoria din Finlanda. “Eu vă las relaxaţi, nu vă bat la cap!”. Video

05.09.2020 | 11:17
Adi Mutu mesaj inedit pentru jucatori inainte de victoria din Finlanda Eu va las relaxati nu va bat la cap Video
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a debutat vineri seară pe banca naţionalei U21 a României în meciul câştigat de tricolorii mici cu scorul de 3-1 în Finlanda. Este un rezultat excelent, coroborat cu semieşecul de acasă al liderului Danemarca în faţa Ucrainei, care reduce distanţa dintre ei şi noi la trei puncte.

Briliantul a preluat o grea moştenire de la Mirel Rădoi, cel propulsat la echipa mare tocmai după ce a reuşit rezultate impresionante cu naţionala U21, însă s-a achitat la primul examen cu bine, cu acest rezultat şansele la câştigarea grupei fiind mai mari, pentru că avem ultimul meci din preliminarii acasă cu Danemarca şi un succes cu 1-0 ar fi echivalent cu primul loc şi calificarea la EURO 2021.

ADVERTISEMENT

Şi aşa speranţele sunt mari şi deocamdată îndreptăţite, dar mai avem de jucat două partide cu Malta, în Ucraina şi posibila finală acasă cu danezii. Pentru că şi dacă vom termina pe locul secund sunt mari şanse să prindem unul dintre cele cinci locuri 2 care califică direct la turneul final.

Adi Mutu, discurs de mare campion înainte de Finlanda – România

Adrian Mutu i-a cucerit pe jucători şi prin modul în care a ştiut să le vorbească înainte de meci. Un discurs de mare campion care vine din partea unui jucător care niciodată nu a putut fi dat exemplu de disciplină, compensând deraierile cu talentul său deosebit şi cu numeroasele goluri de superclasă marcate.

ADVERTISEMENT

El le-a spus că nu are de gând să stea pe capul lor cu cicăleala, dar că vor avea numai de câştigat dacă vor asculta întocmai de indicaţiile sale.

Le-a cerut să urmeze întocmai indicaţiile sale

“În trei trei zile avem meci, ne jucăm calificarea, ne jucăm viitorul nostru. Iar jumătățile de măsură, după cum știu și cei care au fost cu mine în stagiul de pregătire, nu-mi plac. Eu sunt un băiat, un antrenor care îmi place să vă las relaxați, să nu vă bat la cap atunci când nu avem antrenament, dar când suntem aici, jucăm.

ADVERTISEMENT
Suntem concentrați, facem ce trebuie să facem, faceți ce vă spun eu să faceți! Mergem să câștigăm, după aia ne relaxăm. N-avem mult la dispoziție, avem câteva zile și trebuie să știți ce aveți de făcut.

Andrei Vlad, îngerul păzitor al porţii noastre

După-amiază începem să lucrăm, n-avem mult la dispoziție, câteva zile, și trebuie să știți ce aveți de făcut. Nu sunt multe chestii, sunt câteva chestii, dar vreau să facem perfect, pentru că, dacă le facem, o să vedeți că vom câștiga”. 

Ar fi incorect să nu spunem că măcar pe parcursul primei reprize tricolorii mici nu au arătat numai lucruri bune, având câteva situaţii în care apărarea a fost ca o trestie în vânt şi numai intervenţiile excepţionale ale portarului Andrei Vlad au făcut ca lucrurile să nu o ia în direcţie periculoasă pentru noi.

Tags: