Sport

Adi Mutu, răspuns acid pentru contestatari după Rapid – CFR Cluj 3-1: ”Tot ce am în minte e să redresez echipa”

Adi Mutu a fost extrem de entuziasmat după succesul din meciul Rapid - CFR Cluj 3-1 și crede că startul meciului a fost decisiv în stabilirea rezultatului final.
01.05.2023 | 23:41
Adi Mutu raspuns acid pentru contestatari dupa Rapid  CFR Cluj 31 Tot ce am in minte e sa redresez echipa
Adi Mutu a fost extrem de entuziasmat după succesul din meciul Rapid - CFR Cluj 3-1 și crede că startul meciului a fost decisiv în stabilirea rezultatului final. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au început în forță partida în fața campioanei en-titre și au marcat de două ori în mai puțin de un sfert de oră. După acest joc, bucureștenii continuă bătălia pentru un loc de cupe europene, în timp ce ardelenii par să fi ieșit din lupta la titlu.

Prima reacție a lui Adi Mutu după victoria din Rapid – CFR Cluj 3-1

La finalul întâlnirii Rapid – CFR Cluj 3-1, ultima din etapa a 6-a a play-off-ului din SuperLiga, antrenorul Adi Mutu l-a lăudat pe atacantul Marko Dugandzic, autor al unei ”duble”, și a dezvăluit cum l-a ajutat pe croat să-și crească evoluțiile.

ADVERTISEMENT

”Așa este în fotbal, după cum spuneam și cu meciul cu FCSB, doar îmi fac treaba. Tot ce am în minte e să redresez echipa. Cred că am fost puțin influențați de golul din penalty și de golul doi venit repede.

Am făcut un meci bun astăzi, mai ales în repriza a doua când am știut să suferim. Știam ce ne așteaptă, știam ce stil de joc au. Mă bucur că am terminat cu bine și este o stare foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Marko Dugandzic este un jucător foarte bun în ansamblu pentru că muncește foarte mult pentru echipă. Ceea ce i-am dat eu este liniștea, l-am învățat și anumite mișcări pe care să le facă. Cred că a înțeles, 19 de goluri sunt multe, dar putea să aibă și mai multe dacă nu rata penalty-uri”, a declarat Mutu.

Mutu nu uită perioada grea prin care a trecut la Rapid

Tehnicianul giuleștenilor pare să nu fi trecut peste perioada mai grea în care echipa nu reușea să câștige iar fanii îi cereau demisia, însă este de părere că tot ce s-a întâmplat atunci l-a făcut și mai puternic.

ADVERTISEMENT

”Îi felicit pe băieți că au rămas cu picioarele pe pământ după victoria din derby-ul cu FCSB. Astăzi am intrat bine, conectați și vom încerca să câștigăm cu toate echipele pentru a acumula experiență pentru sezonul viitor.

Acea perioadă grea va rămâne în bagajul meu de antrenor, sunt momente care fac parte din viața unui antrenor, te face să dai mai mult de 100%. Suntem la Rapid, presiunea e mare. Noi acum trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Marko Dugandzic a marcat două goluri în meciul cu CFR Cluj și a ajuns la 19 reușite în actualul sezon, egalându-l în fruntea clasamentului golgheterilor pe atacantul italian de la FCSB, Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT
Tags: