Sport

Adi Mutu și Zlatan Ibrahimovic, farse savuroase cu Pavel Nedved: „Îi băgam scobituri în chifle și în scaun! Ne-a făcut țigani”. Video

Adrian Mutu a vorbit despre nebuniile pe care le făcea cu Zlatan Ibrahimovic la Juventus Torino, iar Pavel Nedved era una din principalele „ținte”.
19.09.2022 | 14:26
Adi Mutu si Zlatan Ibrahimovic farse savuroase cu Pavel Nedved Ii bagam scobituri in chifle si in scaun Nea facut tigani Video
Adrian Mutu și Zlatan Ibrahimovic au fost colegi la Juventus între 2005 și 2006. Sursă foto: REUTERS/Giampiero Sposito
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a revenit la antrenamentele Rapidului după problemele medicale. Fostul mare atacant și-a adus aminte de cele mai frumoase momente din carieră, pe care le-a dezvăluit în cartea sa autobiografică.

Adrian Mutu, despre șocul transferului la Inter Milano: „M-am uitat pe bancă și era Baggio, Recoba și Zamorano”

Adrian Mutu s-a transferat la Inter de la Dinamo pentru 1,2 milioane de euro, după ce reușise 18 goluri în 18 etape, însă la Milano s-a văzut lăsat pe bancă: „Am ajuns la Inter și eram rezervă. M-am uitat pe bancă și era: Baggio, Recoba, Zamorano. Și am zis lasă că e bine și pe bancă”. Antrenorul Rapidului a vorbit la podcastul „Vreau să știu” al lui Cătălin Oprișan despre șocul pe care l-a avut când s-a văzut pe banca tușă.

ADVERTISEMENT

„Briliantul” nu și-a putut accepta statutul și i-a „recomandat” antrenorului să îl folosească în bandă: „I-am spus lui Marcelo Lippi: ‘Mister, nu știu dacă știi, dar pot să joc și mijlocaș stânga și dreapta!’”. Am prins 10 din 14 meciuri în acel retur de campionat. Dintre care 6 titular, ca mijlocaș stânga”.

Mutu a dezvăluit și cum a ales să plece de la Inter la Hellas Verona: „Mi-a zis apoi că sunt între primii 4 atacanți. Și eu i-am zis: ‘Nu, mă duc să îmi fac nume!’ Și am plecat la Verona. Doar că acolo a fost mai greu”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu l-a scos pe geam pe Blasi împreună cu Ibrahimovic: „A început să plângă de frică”

Adrian Mutu a relatat povești incredibile din vestiarul lui Juventus și cum îl „tortura” cu Ibrahimovic pe cehul Nedved: „Eu cu Zlatan îi băgam lui Nedved numai scobituri în chifle și băga dinții în ele (n.r. râde). Tot felul de prostii de-astea. O dată a plecat de la masă! I-a zis lui Capello că nu mai stă. Se supărase pe bune. Ne-am dus după el. I-a băgat scobituri în scaun și s-a așezat direct în scobitori”.

Zlatan Ibrahimovic era însă capul tuturor șotiilor și răutăților la Juventus: „Eram noi doi și făceam caterincă de (n.r. Pavel) Nedved. Zlatan, cum e el mare așa, băga mâna după mine și îl lovea pe Nedved peste cap. Ăla (n.r. Nedved) se uită la mine: ‘Bă, nu ți-e rușine?’, eu îi zic ‘N-am făcut eu nimic!’, și îi făceam semn către Zlatan (n.r.râde).

ADVERTISEMENT

Manuele Blasi a pățit-o însă cel mai rău, după ce i-a luat apărarea lui Nedved și i-a făcut „țigani” pe Mutu și Ibrahimovic: „Acum cu Blasi, el tot ne lua la mișto și Zlatan s-a supărat și îmi zice: „Stai că-l aștept și să vezi ce-i fac”. Eu vedeam că stă cu ușa deschisă și mi-a zis să deschid geamul, eram în Austria, jucam cu Austria Viena în Chamions League.

Adrian Mutu: „M-am dus și eu să-l țin pe Zlatan să nu-l scape în cap!”

Trece Blasi pe lângă cameră, Zlatan a pus mâna pe el, nu aveai ce să-i faci lui Zlatan când punea mâna pe tine, îi dă doi pumni la coaste și îl scoate pe geam. Acum, ală țipa, țipa, m-am dus și eu să-l țin pe Zlatan să nu-l scape în cap. Îl ținea doar de picioare”.

ADVERTISEMENT

Italianul s-a speriat atât de tare, încât i-a surprins pe Mutu și Ibrahimovic: „Blasi era acolo țipa și Zlatan îi striga să-și ceară iertare (n.r. râde): ‘Mă mai faci țigan? Cere-ți scuze!’ L-a ridicat și a început să plângă de frică: ‘Băi, nu sunteți sănătoși, ce glume sunt astea?’” și eu i-am zis: „’Nu eu, Zlatan’”.

ADVERTISEMENT