Sport

Adi Mutu tremură înaintea derby-ului CFR Cluj – Universitatea Craiova! Are o singură victorie cu oltenii

Adi Mutu tremură înaintea derby-ului CFR Cluj - Universitatea Craiova. „Briliantul” are o singură victorie în cele cinci confruntării cu oltenii.
14.03.2024 | 22:20
Adi Mutu tremura inaintea derbyului CFR Cluj  Universitatea Craiova Are o singura victorie cu oltenii
Adi Mutu tremură înaintea derby-ului CFR Cluj - Universitatea Craiova! Are o singură victorie cu oltenii. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj și Universitatea Craiova se întâlnesc în prima etapă din play-off, iar confruntarea din Gruia este programată sămbătă, de la ora 20:00. Adrian Mutu nu are un istoric excelent împotriva „alb-albaștrilor” în cele cinci meciuri disputate împotriva trupei lui Ivaylo Petev în SuperLiga.

Adi Mutu tremură înaintea derby-ului CFR Cluj – Universitatea Craiova! O singură victorie în cinci meciuri pentru „Briliant”

Adi Mutu are planuri îndrăznețe la CFR Cluj, iar Neluțu Varga a anunțat deja o primă record pentru câștigarea titlului la FANATIK SUPERLIGA. Un milion de euro este gata să scoată din buzunare, dacă elevii „Briliantului” câștiga lupta cu FCSB și Rapid pentru trofeu.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj întâlnește Universitatea Craiova în play-off, însă Adrian Mutu nu are un istoric încurajator cu „alb-albaștrii”. Antrenorul grupării din Gruia s-a întâlnit de cinci ori cu formația din Bănie în experiențele de la FC U Craiova 1948 și Rapid București.

„Briliantul” a reușit să câștige o singură dată în fața Universității Craiova cu Rapid, chiar pe stadionul „Ion Oblemenco” cu 1-0. Tot cu giuleștenii a obținut un rezultat de egalitate, scor 2-2, în sezonul trecut din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a impus de trei ori în confruntările cu trupele antrenate de Adrian Mutu. „Alb-albaștrii” s-au impus cu 3-2 și 3-1 în play-off din sezonul trecut, iar altă înfrângere a înregistrat pe banca celor de la FC U Craiova 1948.

Formația antrenată de Adrian Mutu la acea vreme a pierdut cu 2-0 în derby-ul Olteniei cu Universitatea Craiova. Înfrângerea de pe „Ion Oblemenco” i-a pecetluit soarta „Briliantului” în Cetatea Băniei, care a fost dat afară de către Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Lupta pentru titlu s-a relansat după Rapid – FCSB 4-0. Adi Mutu: „Și Craiova are șanse”

Adrian Mutu a rămas șocat după derby-ul Rapid – FCSB, scor 4-0, și anunță că lupta la titlul din SuperLiga s-a relansat. „Briliantul” este de părere că și Universitatea Craiova este încă în cărți pentru câștigarea campionatului, deși oltenii sunt la șapte puncte de lider.

„A fost un meci incredibil (n.r. Rapid cu FCSB). Mă refer la rezultat. Rapid a arătat forţă, FCSB-ul vulnerabilitate, adică… S-a cam dat puţin peste cap campionatul. S-a redeschis lupta. Ne-a bulversat pe toţi rezultatul ăsta.

ADVERTISEMENT

Campionatul s-a relansat. La tot clasamentul ăsta, toţi suntem acolo, un punct sau două, nici măcar nu contează. În play-off toată lumea îşi imaginează că bate pe toată lumea. Dar e foarte greu play-off-ul. Atâta timp cât stăm în două meciuri, ai şanse.

De la a avea şi a le face… Play-off-ul e greu rău de tot. Aici în fiecare săptămână sunt numai meciuri grele. Noi mai avem şi Cupa României, nici nu vreau să mă gândesc. Nu este handicap. Handicap este când nu ai lot, nu când te mai lupţi pe mai multe fronturi. Şi Craiova are şanse la titlu”, a spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,75 este cota pentru „2 solist” la meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova