Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu, șocat după Rapid – FCSB 4-0: “Ne-a cam bulversat rezultatul, campionatul s-a relansat!”

Adrian Mutu a fost şocat de rezultatul Rapid - FCSB 4-0. Antrenorul lui CFR Cluj consideră că SuperLiga s-a relansat şi se bat patru echipe la titlu.
10.03.2024 | 14:00
Adrian Mutu socat dupa Rapid  FCSB 40 Nea cam bulversat rezultatul campionatul sa relansat
Adrian Mutu, șocat dupa Rapid - FCSB 4-0: “Ne-a cam bulversat rezultatul, campionatul s-a relansat!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a relansat campionatul după ce a aplicat o corecţie dură rivalilor de la FCSB, scor 4-0. Roş-albaştrii mai au doar un avans de patru puncte în play-off, prima etapă fiind programată în acest weekend.

Adrian Mutu, șocat după Rapid – FCSB 4-0

După ce s-a contract cu Alin Buzărin, Adrian Mutu a fost şocat de rezultatul derby-ului şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că s-a relansat campionatul şi patru formaţii se luptă pentru titlul de campioană a României:

ADVERTISEMENT

“Acolo e tot timpul mâna lui Dan Petrescu, greu, dar meritat (n.r. după 1-0 cu Hermannstadt). L-am felicitat şi pe Marius (n.r. Măldărăşanu), face o treabă bună. Am fost surprins, mă aşteptam să mă atace mai mult.

Aveau nevoie de victorie şi nu erau la mâna lor. Am fost puţin surprins şi era să plec acasă fără niciun punct, dar ăsta e fotbalul. Nu suntem departe de locul doi, la doar un punct.

ADVERTISEMENT

“Ne-a bulversat pe toţi rezultatul ăsta”

A fost un meci incredibil (n.r. Rapid cu FCSB). Mă refer la rezultat. Rapid a arătat forţă, FCSB-ul vulnerabilitate, adică… S-a cam dat puţin peste cap campionatul. S-a redeschis lupta. Ne-a bulversat pe toţi rezultatul ăsta.

Campionatul s-a relansat. La tot clasamentul ăsta, toţi suntem acolo, un punct sau două, nici măcar nu contează. În play-off toată lumea îşi imaginează că bate pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

“Şi Craiova are şanse la titlu”

Dar e foarte greu play-off-ul. Atâta timp cât stăm în două meciuri, ai şanse. De la a avea şi a le face… Play-off-ul e greu rău de tot. Aici în fiecare săptămână sunt numai meciuri grele.

Noi mai avem şi Cupa României, nici nu vreau să mă gândesc. Nu este handicap. Handicap este când nu ai lot, nu când te mai lupţi pe mai multe fronturi. Şi Craiova are şanse la titlu”, a declarat Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, șocat după Rapid - FCSB 4-0: “Ne-a cam bulversat rezultatul, campionatul s-a relansat!”

Tags: