Fotbal international

Adrian, amenințat cu moartea de fani după eliminarea lui Liverpool din Champions League! Spaniolul, considerat principalul vinovat de înfrângerea cu Atletico Madrid

12.03.2020 | 08:38
Adrian amenintat cu moartea de fani dupa eliminarea lui Liverpool din Champions League Spaniolul considerat principalul vinovat de infrangerea cu Atletico Madrid
ADVERTISEMENT

Portarul spaniol al echipei FC Liverpool, Adrian, a fost amenințat cu moartea de fani după ce ”cormoranii” au fost eliminați de Atletico Madrid în optimile de finală ale Champions League.

Adrian, amenințat cu moartea de fani după eliminarea lui Liverpool din Champions League

Adrian a jucat titular după accidentarea brazilianului Alisson Becker, dar prestația sa a fost una lamentabilă și o parte din fanii lui Liverpool l-au amenințat cu moartea după ce Liverpool a fost eliminată prematur din Champions League.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului britanic The Sun, la o căutare pe rețelele de socializare care să conțină cuvintele ”Adrian moarte” sunt sute de tweet-uri, iar altele și mai multe îl jignesc pe portarul spaniol, chiar dacă nu sunt amenințări la viața acestuia.

”Dacă ai onoare nu mai joci niciodată la Liverpool”

Imediat după eliminarea din Champions League, Adrian a făcut o postare pe Twitter: ”Foarte trist și dezamăgit pentru rezultatul din această seară, în mod clar nu este ceea ce ne așteptam. Mulțumim tuturor fanilor pentru susținere, avem încă obiective mari în acest sezon. Liverpool întotdeauna se întoarce”.

ADVERTISEMENT

Însă, suporterii ”cormoranilor” au reacționat vehement la postarea spaniolului: ”Pleacă de la clubul meu, jucător aruncat de West Ham”, ”Dacă ai onoare nu mai joci niciodată la Liverpool. Rupe-ți contractul” sau ”Nu vrem să te mai vedem niciodată”.

”Nu Adrian ne-a pierdut jocul, dar nici nu ne-a ajutat”

În schimb, managerul Jurgen Klopp a ținut să-i ia apărarea lui Adrian: ”Nu a vrut să facă asta, ne-a salvat în atâtea momente grele. De când este aici a avut performanțe foarte bune. Adrian nu ne-a ajutat în această seară, dar asta este”.

ADVERTISEMENT

”Am spus întotdeauna că un joc se pierde din anumite motive. În această seară, nu el ne-a pierdut jocul, dar nici nu ne-a ajutat. Nu ar trebui să spunem că nu a fost așa, deoarece a fost evident, asta asta este”, a încheiat tehnicianul german.

Klopp a criticat stilul defensiv al lui Simeone

Liverpool a fost eliminată de Atletico Madrid în optimile de finală ale Champions League, spaniolii impunându-se pe Anfield Road cu scorul de 3-2 după prelungiri. În tur, trupa lui Diego Simeone a câștigat acasă cu 1-0.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii, Jurgen Klopp a criticat stitlul de joc defensiv al celor de la Atletico Madrid și consideră că Diego Simeone poate implementa un fotbal mai ofensiv, deorece are fotbaliști foarte buni în lot.

ADVERTISEMENT