Life

Adrian Brîncoveanu, iubitul Andreei Marin, proces cu vecina decedată! Consulul se judecă de doi ani pentru o casă

Adrian Brîncoveanu, iubitul celebrei Andreea Marin, luptă, de doi ani deja, în instanțe, pentru casa lui, procesul ajungând în faza în care se judecă cu vecina decedată a bărbatului.
10.04.2022 | 15:44
Adrian Brincoveanu iubitul Andreei Marin proces cu vecina decedata Consulul se judeca de doi ani pentru o casa
Adrian Brîncoveanu, iubitul vedetei TV Andreea Marin, se judecă cu o femeie decedată pentur casa în care locuiește în România / Fomomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Brîncoveanu, consul al României în Libia și iubit al vedetei TV Andreea Marin, are un proces care, de ani buni deja, îi dă mari bătăi de cap, el ajungând în fața instanțelor din cauza unei vecine care a făcut modificări în imobilul în care locuiau.

Proces dificil pentru Adrian Brîncoveanu, iubitul Andreei Marin

Acum mai bine de doi ani, iubitul vedetei TV Andreea Marin începea un proces dificil cu una dintre vecinele sale, Eugenia C. Obiectul procesului inițiat de Adrian Brîncoveanu era legat de modificările aduse imobilului, fără acordul său, de femeia care locuia acolo și care, ca și iubitul Zânei, avea un apartament în respectiva vilă.

ADVERTISEMENT

”Admite, în parte, cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul BRÎNCOVEANU ADRIAN în contradictoriu cu pârâta C. EUGENIA. Obligă pârâta să desființeze camera creată în podul imobilului situat în București, inclusiv scara de acces către pod, fereastra creată în acoperiș și instalațiile aferente camerei, precum și să refacă continuitatea planșeului de lemn de peste etaj și acoperișul, acestea urmând a fi aduse în starea anterioară efectuării lucrărilor de construcție de către aceasta. (…)

Obligă pârâta să desființeze pereții de închidere ai balconului imobilului situat în București și să refacă structura inițială din lemn. Obligă pârâta să readucă spațiile WC 6 și camera de baie nr. 5 din imobilul situat în București, astfel cum au fost identificate în raportul de expertiză întocmit în cauză, în starea anterioară efectuării modificărilor”, era decizia executorie a magistraților.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în imobilul cu pricina, i se cerea vecinei lui Adrian Brîncoveanu să igienizeze spațiile comune și îl autorizau pe iubitul vedetei TV să inițieze toate demersurile, pe cheltuielile Eugeniei C., în cazul în care aceasta nu se conforma deciziei executorii.

Adrian Brîncoveanu a deschis un nou proces pentru a-și recupera banii de la decedată

Doar că, între timp, după recursul inițiat de femeia cu care se judeca Adrian Brîncoveanu lucrurile se complicau pentru iubitul Zânei. Nu de altceva, dar, indiferent de decizia magistraților, nu mai avea cine să o pună în practică, Eugenia C. încetând din viață.

ADVERTISEMENT

Pus în fața decesului vecinei sale, cea care trebuia să aducă la îndeplinire decizia executivă a judecătorilor, Adrian Brîncoveanu a fost nevoit să deschidă un alt proces. Lucru pe care l-a și făcut, luna trecută, iubitul Andreei Marin prezentându-se la Judecătoria Sectorului 2 din București.

Obiectul procesului inițiat de Adrian Brîncoveanu este cerere necontencioasă de curatelă. Procesul, în care petent este un birou de executor judecătoresc și îl are ca și creditor pe Adrian Brîncoveanu, este deschis pentru ca iubitului vedetei TV să i se permită, până la stabilirea succesiunii după femeia decedată, să pună în practică, în numele ei, decizia judecătorilor.

ADVERTISEMENT
iubit andreea marin proces
Iubitul Andreei Marin, Adrian Brîncoveanu, se judecă cu vecina decedată pentru casă / Foto: captură portal.just.ro

Mai mult, cum, în principiu, decizia judecătorilor trebuia pusă în mișcare pe cheltuiala decedatei, acum, Adrian Brîncoveanu trebuie să recupereze și banii pe care i-a cheltuit pentru a reface imobilul, lucru pe care îl poate face doar după stabilirea succesiunii și identificarea moștenitorilor femeii cu care s-a judecat.

”De cele mai multe ori, în asemenea procese, reclamantul ajunge să se judece cu moștenitorii persoanei decedate. Este o modalitate, în procesele civile, de a pune în practică o decizie judecătorească. Uneori chiar, moștenitorii nu acceptă succesiunea, iar asta prelungește procesele”, a explicat, în exclusivitate pentru FANATIK, avocatul Raluca Pană.

Adrian Brîncoveanu și Andreea Marin se iubesc de ani buni

Andreea Marin (47 de ani) și Adrian Brîncoveanu (37 de ani) se iubesc de ani buni deja, de când vedeta TV divorța, în 2017, de turcul Tuncay Ozturk. Fără să fie deranjați de diferența de vârstă de aproape 10 ani, cei doi par să aibă o relație cât se poate de sudată de care se bucură în maximă discreție.

Consul al României în Liban, diplomat de meserie, Adrian Brîncoveanu și Andreea Marin, deși se iubesc de cinci ani deja, nu par să își fi făcut planuri concrete pentru o căsătorie.

”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos. (…)

În momentul în care va fi cazul voi spune. Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, spunea Andreea Marin despre relația cu Adrian Brîncoveanu și despre posibilele planuri de căsătorie.

ADVERTISEMENT