Life

Adrian Enache e în culmea fericirii. A făcut anunțul momentului: „E frumoasă de pică”

Adrian Enache are toate motivele de bucurie după ce fiica sa l-a făcut bunic. Cum se simte după ce și-a strâns în brațe nepoțica?
10.10.2023 | 09:31
Adrian Enache e in culmea fericirii A facut anuntul momentului E frumoasa de pica
Adrian Enache a vorbit despre nepoțica sa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Enache este în culmea fericirii după ce Diana a adus pe lume o fetiță și l-a făcut bunic. Deși la 57 de ani afirmă că nu seamănă deloc cu unul, este topit după micuța Maria, despre care spune că este foarte frumoasă.

Adrian Enache este un bunic mândru

Cu nici o săptămână în urmă, Diana, fiica lui Adrian Enache a născut, iar artistul este în culmea fericirii. Micuța Maria, căci acesta este numele ales pentru fetiță, i-a întregit familia și este topit după ea.

ADVERTISEMENT

Artistul a vorbit acum despre ce simte de când nepoata lui a venit pe lume. Glumește și spune că verifică de două ori, ca nu cumva în brațele sale să fie chiar Diana, pentru că nu-i vine să creadă că timpul a trecut atât de repede.

„Mă întreba cineva ce simt când o țin pe Maria în brațe. Păi, mă uit bine, nu cumva să fie Diana. Adică, am dat 27 de ani înapoi și parcă o vedeam pe Diana. Ce a trecut timpul…

ADVERTISEMENT

Și copiii din ziua de azi sunt altfel. Maria după o zi… Știi cum arată? E frumoasă de pică! Și toată lumea spunea, ‘Are o lună, nu?’ ‘Păi are o zi, că abia a născut’, le spuneam eu”, a dezvăluit Adrian Enache pentru viva.ro. 

Cât de mult o iubește pe Maria?

Deși i s-a spus că atunci când o să apară nepoții o să-i iubească mai mult decât pe proprii copii, Adrian Enache spune că acest lucru nu este posibil. Dar recunoaște că dragostea pe care i-o poartă Mariei este una specială.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit. Mi-am văzut nepoțica. Sunt bine amândouă. Am o stare unică. Pentru că mi-au spus mulți, de-a lungul timpului, ‘Vezi că atunci când apare un nepot sau o nepoată, o să-i iubești mult mai mult decât pe copiii tăi.’ Iar eu am spus: ‘Nu cred’.

E adevărat, dar nu iubesc o mai mult decât pe Diana sau pe David, dar o iubesc altfel. Parcă este altceva. Îmi lipsește în fiecare zi. Adică e o ‘bucățică de minune dumnezeiască’. E ceva ce nu am mai trăit, e unic, special sentimentul acesta. Mai ales că simt cum simt, arăt cum arăt, numai a bunic nu! Toată lumea îmi spune: ‘Ce față de bunic ai!’”, a adăugat Adrian Enache.

ADVERTISEMENT

De altfel, Diana Enache s-a recuperat rapid după naștere, iar pe 14 noiembrie va urca pe scenă, în cadrul spectacolului tatălui său de la Sala Palatului, regizat de Daniel Iordăchioaie. „Abia aștept ca Diana să revină pentru că, la concertul meu de la Sala Palatului, de pe 14 noiembrie, ea va avea prima apariție ca artist, după ce a devenit mămică, și va cânta un grup de copii.

Foarte frumoasă ideea lui Daniel Iordăchioaie, care este și regizorul spectacolului. Diana va interpreta ‘Heal the world’, pe care o cânta Michael Jackson pentru copiii planetei”, a mai spus Adrian Enache.

ADVERTISEMENT