Life

Adrian Enache face ședințe de fizioterapie. Ce i s-a întâmplat cântărețului

Adrian Enache a ajuns pe mâna cadrelor medicale după ce a făcut sport. Celebrul artist a dezvăluit care sunt procedurile pe care trebuie să le urmeze în prezent.
16.04.2022 | 00:18
Adrian Enache face sedinte de fizioterapie Ce i sa intamplat cantaretului
Adrian Enache, dureri la nivelul articulațiilor. Cum a ajuns artistul în această situație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul este nevoit să facă mai multe ședințe de fizioterapie. Vedeta a spus ce i s-a întâmplat și de ce a ajuns în această situație neplăcută, chiar dacă în ultima perioadă a fost ferit de vizitele în cabinetele doctorilor.

Adrian Enache, dureri la nivelul articulațiilor. Cum a ajuns artistul în această situație

Adrian Enache a început să simtă dureri la nivelul articulațiilor, la scurt timp după ce a jucat mini-golf. Celebrul artist crede că suprafața pe care s-a desfășurat meciul are foarte mare legătură cu situația sa din prezent.

ADVERTISEMENT

„Chiar acum o să merg la niște sedințe de fizioterapie. Și ne îngrijim, îți dai seama că este nevoie să mă tratez căci în ultimul timp am jucat și pe teren de mini-fotbal și e suprafața mai dură, iar articulațiile se mai uzează și atunci este nevoie de recuperare.

Fac fizioterapie, kinetoterapie. De la uzura articulațiilor și a cartilajelor simt puțină durere și este puțin lichid sinovial și va trebui să-l eliminăm, dar nu cu injecție, ci prin deranj, curent electric și elemente de fizioterapie care sunt foarte benefice.

ADVERTISEMENT

Fac o recuperare la clinică… care este foarte dotată în materie de clinică medicală. Vreo zece ședințe”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Adrian Enache, probleme de sănătate și în trecut. Ce a pățit fiica sa

Articulațiile și cartilajele lui Adrian Enache s-au uzat în ultima vreme, lucru care l-a făcut pe cântăreț să fie mult mai atent la ședințele recomandate de doctori. În urmă cu câțiva ani cântărețul a eliminat o piatră de la rinichi, așadar nu este deloc străin de procedurile medicale.

ADVERTISEMENT

Din păcate, și fiica artistului a avut probleme de sănătate. Diana a mers la rândul său la numeroase ședințe de fizioterapie pentru că a fost agresată de paznicul imobilului în care stătea. Tânăra i-a cerut bărbatului de origine libaneză să verifice siguranțele de la panoul electric.

În timp ce urcau pe scări agresorul a scos un briceag și a atacat-o pe fiica lui Adrian Enache, producându-i răni la mâini. Timp de câteva săptămâni a purtat atele, pierzându-și mobilitatea degetelor.

ADVERTISEMENT