Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie a adus ofertă din Bundesliga pentru Florinel Coman. Care e echipa și ce se va întâmpla la vară. Exclusiv

Florinel Coman ar putea pleca la vară de la FCSB în Bundesliga. Adrian Ilie a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că atacantul ar putea ajunge la Stuttgart.
01.03.2024 | 12:36
Adi Ilie a adus oferta din Bundesliga pentru Florinel Coman Care e echipa si ce se va intampla la vara Exclusiv
Adi Ilie a adus ofertă din Bundesliga pentru Florinel Coman. Care e echipa și ce se va întâmpla la vară. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost decisiv şi în victoria FCSB-ului de la Voluntari, reuşind să marcheze golurile care au întors rezultatul în partea secundă, 2-1. Atacantul este golgheter în SuperLiga, cu 14 reuşite, la egalitate cu Darius Olaru.

Adi Ilie a adus ofertă din Bundesliga pentru Florinel Coman: “Este deschisă portiţa!”

La vară, Florinel Coman ar putea să plece de la FCSB. Adrian Ilie a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a adus o ofertă din Bundesliga pentru atacantul FCSB-ului, iar varianta este una deschisă şi pentru vară:

ADVERTISEMENT

“Este cam cel mai bun din campionat. Are impresar, dar nu prea ne-am înţeles cu băiatul. Este un italian (n.r. Federico Pastorello) . Varianta este una bună. O echipă din Bundesliga. 

Încă este posibil să se facă. Era o propunere pentru un jucător care pleacă de la Stuttgart în Arabia Saudită pe bani mulţi, iar profilul era exact Coman acolo. Este deschisă portiţa, din punctul meu de vedere.

ADVERTISEMENT

“Putea să semneze de acum, să se plătească clauza, să rămână la FCSB până în vară”

Mă gândeam la varianta să semneze de acum, să se plătească clauza, să rămână la FCSB până în vară, unde să joace meci de meci. Este un jucător important, poate să câştige campionatul. 

Mai mult, vine Campionatul European şi poate să aibă jocuri în picioare. Că nu ştii când ajungi în Germania şi joci, ca ceilalţi doi care au plecat în momentul de faţă în Spania şi Anglia (n.r Horaţiu Moldovan şi Radu Drăguşin). 

ADVERTISEMENT

Şi din vară să meargă la Sttutgart. Era o opţiune. Un salariu destul de mare. Nu ştiu dacă îi poate da 2-3 milioane de euro, dar peste 1 milion putea să îi dea. Sunt mai multe piste deschise, pentru că la Florinel este simplu.

Cine achită 5 milioane de euro… nu ştiu foarte bine contractul lui, dacă această sumă este tot anul sau doar în perioada de transferuri. Dacă se achită, poate să plece”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman câştigă 30.000 de euro lunar la FCSB, iar una dintre condiţiile prelungirii de contract a fost stabilirea unei clauze de reziliere la 5 milioane de euro. VFB Stuttgart este în acest moment pe locul 3 în Bundesliga, care duce în Champions League.

Adi Ilie a adus ofertă din Bundesliga pentru Florinel Coman

ADVERTISEMENT