Sport

Florinel Coman, săgeți către rivali înainte de Rapid – FCSB: ”Sunt mulți suporteri care așteaptă partida. Mai mulți ai noștri”

FCSB s-a impus pe teren propriu împotriva Petrolului Ploiești, scor 1-0, în etapa cu 29 a SuperLigii. La final, Florinel Coman a prefațat duelul cu Rapid.
04.03.2024 | 00:28
Florinel Coman sageti catre rivali inainte de Rapid  FCSB Sunt multi suporteri care asteapta partida Mai multi ai nostri
Declarațiile lui Florinel Coman după FCSB - Petrolul Ploiești 1-0. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a luat toate cele trei puncte din înfruntarea cu Petrolul Ploiești, scor 1-0, în etapa 29 a SuperLigii. Elevii lui Charalambous s-au distanțat la 13 puncte de Rapid, înainte ca giuleștenii să joace pe terenul Universității Craiova.

Florinel Coman, după FCSB – Petrolul 1-0: ”Am cerut divinității golul”

La finalul meciului de pe Arena Națională, Florinel Coman s-a arătat mulțumit de evoluția echipei, chiar dacă victoria ”roș-albaștilor” nu a fost una categorică.

ADVERTISEMENT

”Încă trei puncte pe care ni le doream. Știam că o să vină mulți suporteri să ne susțină, aveam în minte și ideea că trebuie să îi facem fericiți. Când nu dăm noi gol, se poate spune că obligăm adversarul să greșească.

Portarul a fost foarte bun la lovitura liberă din prima repriză, a scos mingea. Trebuia să bat mai tare. Am cerut divinității golul. S-a simțit o oarecare oboseală, după meciurile din 3 în 3 zile, dar sunt fericit pentru că echipa a arătat caracter, determinare.

ADVERTISEMENT

Ne montăm foarte bine la pauză și la primul atac reușim să marcăm. Cred că ne priește pauza. Mă bucur pentru Luis Phelipe, a făcut un joc foarte bun. Chiar așteptam acest meci”, a declarat Florinel Coman.

Florinel Coman, despre Rapid – FCSB: ”Sunt mulți suporteri care așteaptă partida. Mai mulți ai noștri”

Florinel Coman nu crede că partida cu Rapid este una care îi poate asigura de câștigarea campionatului, având în vedere că punctele se înjumătățesc la startul play-off-ului.

ADVERTISEMENT

”Nu vedem cu adevărat unde suntem în meciul cu Rapid. Punctele se vor împărți, da, însă nu ne arătăm adevărata valoare cu Rapid. E un derby pe care îl așteaptă toată lumea, sunt mulți suporteri, mai mulți ai FCSB-ului. E normal să fie un derby așteptat.

Nu este o revanșă. Noi am venit vai de capul nostru de la Ovidiu la finalul sezonului trecut, nu mai contează meciul acela. Meciul acesta contează, pentru că trebuie să ne îndeplinim obiectivul pe care îl așteaptă toată lumea.

ADVERTISEMENT

E un avantaj că jucăm pe Arena, pentru că jucăm toate meciurile de acasă aici. Derbyurile ca acestea se joacă pe stadioane mari. Nu știu cât de important sunt pentru echipă, dar suntem pe drumul cel bun.

Ajut cât pot, deși în seara asta nu am marcat. Nu putem spune că un jucător trage echipa după el, mai ales la FCSB”, a declarat Florinel Coman.

Florinel Coman, despre oferta din Bundesliga: ”Este un campionat care îmi place”

În urmă cu câteva zile, Adrian Ilie a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a adus o ofertă din Bundesliga pentru Florinel Coman, mutarea putând să se concretizeze la finalul sezonului.

Întrebat despre o posibilă plecare în primul eșalon din Germania, Florinel Coman a refuzat să comenteze subiectul, dar a declarat că îi place să urmărescă partidele din Bundesliga.

”Nu vreau să vorbesc despre oferta din Bundesliga. Este un campionat care îmi place, dar nu vreau să discut. Suntem în plin sezon. Trebuie să fim cu mintea la play-off. M-a montat oferta de 5 milioane”, a declarat Florinel Coman.

 

ADVERTISEMENT