Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Ilie laudă arbitrajul lui Ovidiu Haţegan în derby-ul Rapid – FCSB: “A fost excelent!”

Adrian Ilie a lăudat arbitrajul lui Ovidiu Haţegan în prima repriză dintre Rapid şi FCSB. Centralul din Arad a analizat o fază de penalty pentru oaspeţi.
09.03.2024 | 21:00
Adrian Ilie lauda arbitrajul lui Ovidiu Hategan in derbyul Rapid  FCSB A fost excelent
Adrian Ilie vede FCSB favorită în derby-ul cu Rapid: "Bergodi are un singur plus!"
ADVERTISEMENT
09-03-2024
19:04

Adrian Ilie îl laudă pe Haţegan: "Un arbitraj excelent!"

Adrian Ilie a lăudat arbirajul lui Ovidiu Haţegan la pauza meciului dintre Rapid – FCSB, scor 1-0. “Cobra” a declarat că faza fixă din care a marcat Iacob a rupt echilibrul în prima parte: 

“A fost o primă repriză echilibrată. S-a decis totul dintr-o fază fixă a Rapidului. Un arbitraj excelent al lui Ovidiu Haţegan”, a spus Adrian Ilie la pauză. 

Peste 48.000 de oameni sunt aşteptaţi pe Arena Naţională la derby-ul dintre Rapid şi FCSB. Este meciul care poate relansa lupta pentru titlu, dar dacă roş-albaştrii se impun fac un pas uriaş spre câştigarea campionatului, chiar înainte de play-off.

Adrian Ilie vede FCSB favorită în derby-ul cu Rapid: “Bergodi are un singur plus!”

Adrian Ilie a prefaţat derby-ul Rapid – FCSB în direct la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1, spunând că roş-albaştrii sunt superiori adversarilor la majoritatea capitolelor, trupa lui Bergodi având un singur atu:

ADVERTISEMENT

“FCSB este mult mai în formă ca Rapidul în aceste momente. Singurul plus al lui Bergodi pe care îl pot da este banca de rezerve. Per total, linia de fundaşi de la FCSB este peste cea a Rapidului. 

Chiar dacă Ngezana este o absenţă importantă. Atacul Coman şi Olaru au făcut diferenţa foarte mult. Dar Bergodi este un antrenor care ştie să îşi aşeze echipa astfel încât să îi anihileze pe cei doi”, a analizat Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

Bergodi: “Cine a intrat de pe bancă a făcut diferenţa”

Cristiano Bergodi a declarat înainte de meci că deseori banca de rezerve a Rapidului a făcut diferenţa, dar a recunoscut că FCSB merită primul loc pentru constanţa şi randamentul excelent pe care l-au dat:

“Cine a intrat de pe bancă a făcut diferenţa. Avem un lot important, dar şi ei au. Constanţa lor, randamentul… au meritat primul loc. Nu e decisiv ce se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

Sunt zece etape în play-off, e normal că au ei mai multe şanse dacă vor câştiga, dar se joacă”, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă.

Tratament special pentru Coman şi Olaru: “Vom avea grijă de ei”

Antrenorul Rapidului a declarat că este pus în gardă de Florinel Coman şi Darius Olaru, iar cei doi jucători vor avea parte de o atenţie sporită din partea jucătorilor de la Rapid:

ADVERTISEMENT

”Doi jucători sunt foarte importanţi, dar eu vorbesc şi de un joc colectiv important, foarte bun. Dar dacă e să numesc doi jucători, despre care toată lumea vorbeşte, sunt Coman şi Olaru. Olaru revine după o suspendare de două etape, vom vedea cum se va descurca, dar vom avea grijă de ei”.

ADVERTISEMENT