Sport

Cristiano Bergodi nu e ca Gigi Becali: „Eu nu dau echipa de start”. Ce spune despre derby-ul Rapid – FCSB

Cristiano Bergodi a vorbit înaintea derby-ului Rapid - FCSB și a recunoscut că ”roș-albaștri” sunt favoriți la titlu, însă a anunțat că giuleștenii nu au depus încă armele.
08.03.2024 | 15:45
Cristiano Bergodi nu e ca Gigi Becali Eu nu dau echipa de start Ce spune despre derbyul Rapid  FCSB
Cristiano Bergodi a vorbit înaintea derby-ului Rapid - FCSB și a recunoscut că ”roș-albaștri” sunt favoriți la titlu, însă a anunțat că giuleștenii nu au depus încă armele. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

De altfel, și acționarul minoritar Victor Angelescu a precizat la FANATIK SUPERLIGAsperanțele la titlu sunt în continuare intacte, însă a admis faptul că ”vișinii” trebuie să câștige meciul din ultima etapă a sezonului regulat.

Cristiano Bergodi nu a renunțat la titlu înainte de Rapid – FCSB

În conferința de presă premergătoare partidei Rapid – FCSB, programată sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, antrenorul Cristiano Bergodi a mărturisit că acest joc nu este decisiv în lupta la titlu și este convins că în play-off se pot schimba multe.

ADVERTISEMENT

”Vom vedea dacă vor fi surprize, eu nu dau primul 11. Simt ceva din partea cealaltă. Glumim un pic! N-ar strica, ei ştiu cum jucăm, şi noi îi ştim pe ei. E un lot valoros, am soluţiile în cap. Nu vor fi surprize extraordinare.

Cine a intrat de pe bancă a făcut dierenţa. Avem un lot important, dar şi ei au. Constanţa lor, randamentul… au meritat primul loc. Nu e decisiv ce se va întâmpla. Sunt zece etape în play-off, e normal că au ei mai multe şanse dacă vor câştiga, dar se joacă”, a declarat Bergodi.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, pericolul numărul 1

Tehnicianul italian a lăudat jocul colectiv al adversarului, însă a admis faptul că Florinel Coman și Darius Olaru sunt cei mai importanți jucători. Cu toate acestea, Bergodi crede că și FCSB are unele probleme.

”Doi jucători sunt foarte importanţi, dar eu vorbesc şi de un joc colectiv important, foarte bun. Dar dacă e să numesc doi jucători, despre care toată lumea vorbeşte, sunt Coman şi Olaru. Olaru revine după o suspendare de două etape, vom vedea cum se va descurca, dar vom avea grijă de ei.

ADVERTISEMENT

Dar sunt şi alţi jucători, au jucători cu viteză, de calitate, e echipa de pe primul loc, nu putem spune nimic negativ, chiar dacă au probleme în ultimul timp. Dar au arătat că merită acest loc”, a spus Cristiano Bergodi.

De altfel și căpitanul Cristian Săpunaru a recunoscut că Florinel Coman traversează un moment foarte bun al carierei și este cel mai periculos jucător din tabăra vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Meciul din ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga, care se va desfășura pe Arena Națională, a atras suporterii ca un magnet, iar giuleștenii au anunțat că toate biletele au fost epuizate.

ADVERTISEMENT