Sport

Adrian Mazilu nu rămâne la Brighton! Gică Popescu a anunțat noua destinație: „Este foarte greu să joci direct în Premier League”

Adrian Mazilu a fost transferat de Brighton. Tânărul fotbalist ar fi trebuit să se alăture britanicilor de la 1 ianuarie. Gică Popescu a dat detalii despre situația jucătorului.
12.01.2024 | 11:02
Adrian Mazilu nu ramane la Brighton Gica Popescu a anuntat noua destinatie Este foarte greu sa joci direct in Premier League
Adrian Mazilu nu va îmbrăca, deocamdată, tricoul lui Brighton. Românul va fi împrumutat la o altă echipă. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Brighton a oficializat transferul lui Adrian Mazilu încă din vara anului trecut, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Totuși, formația din Premier League a fost de acord ca extrema dreaptă să rămână la Farul în prima parte a sezonului. Gică Popescu a anunțat că Adrian Mazilu nu va rămâne la Brighton în a doua parte a stagiunii.

Adrian Mazilu nu rămâne la Brighton! Gică Popescu a anunțat noua destinație: „Este foarte greu să joci direct în Premier League”

Din informațiile FANATIK, Adrian Mazilu a fost transferat de Brighton de la Farul în schimbul sumei de 4,6 milioane de euro, plus bonusuri. Totodată, Gică Hagi a păstrat un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

ADVERTISEMENT

După o primă parte de sezon modestă la Farul, Adrian Mazilu ar fi trebuit să facă pasul în Premier League, la Brighton. În cele din urmă, Gică Popescu, președintele Farului, a dezvăluit că atacantul de 18 ani urmează să fie împrumutat în Belgia sau Olanda.

”Din informaţiile noastre, va fi împrumutat în prima ligă din Belgia sau Olanda. Este foarte greu să joci din campionatul nostru direct în Premier League. Nu cred că există vreun jucător de la noi care să poată să facă aşa ceva.

ADVERTISEMENT

Cred că ei vor să facă acest pas intermediar. Este atacant, are 18 ani, şi are nevoie de acest stagiu intermediar şi cred că este foarte bine că îl împrumută la un campionat de clasă medie”, a declarat Gică Popescu, la Orange Sport.

Gică Popescu nu-și face griji pentru împrumutul lui Adrian Mazilu: „Următorul pas va fi Premier League”

În sezonul precedent, în care Farul a câștigat titlul, Adrian Mazilu a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Gică Hagi. În actuala stagiune, extrema dreaptă nu a impresionat, reușind să marcheze doar 2 goluri în 25 de partide.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu nu este de părere că împrumutul lui Adrian Mazilu reprezintă un pas în spate. „Baciul” este ferm convins că următorul pas al fotbalistului va fi prezența în Premier League, considerat cel mai puternic campionat de fotbal din lume.

„Este un jucător cu calităţi intermediare şi sunt convins că îi va face foarte bine.Cu siguranţă se va pregăti pentru următorul pas care va fi Premier League”, a mai spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

După titlul cucerit cu Farul, Adrian Mazilu a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru FANATIK. Puștiul lui Gică Hagi mărturisea că una dintre marile sale dorințe este să joace în Premier League. „Să joc în Premier League este visul meu, cel mai puternic campionat. De ce nu, sper să fac acest pas”, spunea Mazilu.

ADVERTISEMENT