Sport

Adrian Mititelu, amenințat de suporterii Rapidului? „Săpunaru e considerat erou, iar fiului meu i s-a luat dreptul la muncă un an!”

Adrian Mititelu consideră că fiul său a fost nedreptățit după ce a fost suspendat timp de un an, în timp ce Cristi Săpunaru nu a primit nicio sancțiune.
28.09.2022 | 16:08
Adrian Mititelu amenintat de suporterii Rapidului Sapunaru e considerat erou iar fiului meu i sa luat dreptul la munca un an
Adrian Mititelu Jr. a fost suspendat un an după un incident cu Săpunaru, în timp ce căpitanul Rapidului a primit doar o amendă din partea Jandarmeriei. Sursă foto: Facebook @Adrian Mititelu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu este ultragiat de faptul că LPF nu a luat nicio măsură împotriva lui Cristi Săpunaru după meciul de la Târgu-Jiu, în timp ce fiul său a fost suspendat timp de un an.

Adrian Mititelu consideră că fiul său a fost nedreptățit: „El nu mai are voie să își desfășoare activitatea”

Adrian Mititelu Jr. a avut o altercație cu Săpunaru în timpul meciului de la Mioveni dintre Rapid și FC U Craiova 1948, iar oficialul oltenilor ar fi aruncat cu o sticlă de apă pe gazon în direcția căpitanului Rapidului.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenție la ProArena, Adrian Mititelu consideră decizia luată împotriva fiului său drept un abuz: „Fiul meu este administratorul clubului. Practic este conducătorul clubului. El nu mai are voie să-și desfășoare activitatea. I s-a interzis dreptul la muncă. Deși a fost catalogat oficial la acel meci, nu a aruncat el”.

Adrian Mititelu consideră că fiul său a fost pedepsit gratuit, în timp ce Săpunaru este cel care a inflamat din nou situația: „Acea sticlă a fost aruncată pe terenul de joc de o altă persoană, dar nu mai contează. Era o sticlă de plastic cu 15% lichid în ea. Da, era o persoană din grupul lui, dar provocat tot de Săpunaru, care a început să înjure la adresa lui”.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, recipientul nu a pus în pericol nici un moment vreun jucător aflat pe teren sau în afara lui:„Era un meci fără suporteri, erau circa 20-30 de persoane din rândul ambelor tabere. Sticla nici nu a fost aruncată spre Săpunaru, ci în apropierea lui, nu cumva să-l lovească în cap”.

Adrian Mititelu e scandalizat: „Săpunaru n-are nicio problemă. Din contră, este erou într-o anumită parte a lumii”

Adrian Mititelu e de părere că fiului său i s-a încălcat unul dintre drepturile fundamentale, în timp ce Săpunaru a fost ridicat pe un piedestal în Giulești„Să zicem că a făcut cineva o abatere din grupul lui, dar primește un an interdicție de a munci. Dacă conducătorul unui club în mod oficial nu poate participa la meciuri, efectiv i s-a interzis dreptul la muncă.

ADVERTISEMENT

Săpunaru vine și bruschează jandarmii, lovește, urlă, țipă, 20 de inși nu-l pot ține, dar n-are nicio problemă. Din contră, este erou într-o anumită parte a lumii”.

Patronul lui FC U Craiova a dezvăluit că a fost amenințat de către suporterii Rapidului: „Eu a trebuit să blochez după acest incident 150-200 de așa-ziși prieteni de pe Facebook pentru că erau suporteri rapidiști. Înjurături și amenințări de cea mai joasă speță pe care le-am primit pe telefon”.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a primit doar o amendă din partea Jandarmeriei, după incidentele de la meciul dintre FC U Craiova 1948 și Rapid.

ADVERTISEMENT