Sport

Ricardo Grigore a fost prezentat oficial la FC U Craiova! Ce bani a încasat Dinamo după transfer. Update exclusiv

Dinamo a ajuns la un acord cu FC U Craiova pentru transferul lui Ricardo Grigore. Fundaşul central urmează să semneze contractul şi va evolua sub comanda lui Marius Croitoru.
15.07.2022 | 14:55
Ricardo Grigore a fost prezentat oficial la FC U Craiova Ce bani a incasat Dinamo dupa transfer Update exclusiv
Ricardo Grigore şi Adrian Mititelu. Sursa: Facebook FC U Craiova
ADVERTISEMENT
15-07-2022
11:59

Ricardo Grigore a semnat cu FC U Craiova!

Ricardo Grigore a fost prezentat la FC U Craiova. Fostul fundaş de la Dinamo va evolua în continuare în SuperLiga, oltenii plătind 60.000 de euro pentru această mutare. 

Ricardo Grigore, prezentat de FC U Craiova
Ricardo Grigore, prezentat de FC U Craiova
11-07-2022
14:47

Ricardo Grigore este la Craiova şi urmează să semneze contractul!

FANATIK a aflat că Ricardo Grigore este la Craiova şi urmează să semneze înţelegerea cu FC U. Tratativele dintre cele două cluburi s-au încheiat şi va fi prezentat după ce va parafa contractul. 

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, clubul patronat de Adrian Mititelu va achita în schimbul lui Ricardo Grigore suma de 60.000 de euro.

La Dinamo continuă curăţenia. După ce au rezolvat rezilierile lui Steliano Filip şi Andrei Radu, jucătorii cu cele mai mari salarii de la echipă, “câinii” au reuşit să facă şi primul transfer pe bani din această vară.

Dinamo, primul transfer pe bani după retrogradarea din vară! Ricardo Grigore, la FC U Craiova: “Ne-am înţeles”

Din informaţiile FANATIK, Dinamo s-a înţeles cu FC U Craiova pentru transferul lui Ricardo Grigore. Negocierile au intrat în impas la finalul săptămânii, însă totul s-ar fi rezolvat şi cluburile au ajuns la un acord.

ADVERTISEMENT

Oficialii dinamovişti au confirmat pentru FANATIK transferul lui Ricardo Grigore la echipa lui Croitoru: “Ne-am înţeles! Urmează să semneze cu FC U!”, a fost mesajul conducerii dinamoviste.

Fundaşul şi-a manifestat încă din martie dorinţa de a pleca: “Nici măcar la antrenamente nu se mai bazau pe mine”

Ricardo Grigore a anunţat încă din luna martie că vrea să plece de la echipă, indiferent dacă Dinamo rămâne sau nu pe prima scenă, fiind deranjat că a fost tras pe linie moartă de Dusan Uhrin Jr.:

ADVERTISEMENT

“Să specificăm, nici măcar la antrenamente nu se mai bazau pe mine. Nu m-am dus la antrenor, nu m-am dus să fac scandal, nu am făcut nimic. Veneam la antrenament, îmi făceam antrenamentul zilnic şi plecam acasă, încercam să fiu liniştit.

Aşteptam să se încheie sezonul. Eu nu vreau să plec pentru că Dinamo a retrogradat, vă rog să înţelegeţi. Eu voiam să plec de când Dinamo era bine şi lucrurile erau ok. Asta pot să confirme şi cei din conducerea clubului”, a spus fotbalistul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru l-a pus în capul listei de transferuri!

Cei din conducerea clubului nu voiau să îl lase liber de contract, în condiţiile în care Grigore mai are doi ani de contract, iar singura opţiune acceptată de club era obţinerea unei sume de transfer:

“Dacă ei voiau bani pe mine… păi tu când vrei să iei bani pe un lucru nu îl faci, mă, cel mai frumos, nu îl dai cu parfum, nu îl îngrijeşti? Metaforic vorbind… Dacă nu îl vrei, dă-i drumul să plece. Ei nu au avut niciun plan să facă business. Nu a existat strategia să vândă un jucător în ultimii ani”, a spus Grigore în luna iunie, vizibil iritat.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a semnat cu FC U Craiova în această vară şi l-a pus în capul listei de transferuri pe fundaşul dinamovist. Cele două cluburi s-au înţeles şi Ricardo Grigore urmează să semneze contractul cu oltenii.

  • 23 de ani are Ricardo Grigore
  • 300.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului 
ADVERTISEMENT