Sport

Adrian Mititelu anunță când schimbă stadionul. Unde joacă FC U Craiova cu FCSB și Voluntari. Video

La finalul meciului FC U Craiova - Farul Constanța, scor 1-2, Adrian Mititelu a declarat că este mulțumit de evoluția echipei și a oferit detalii despre numirea noului antrenor.
29.10.2022 | 18:06
Adrian Mititelu anunta cand schimba stadionul Unde joaca FC U Craiova cu FCSB si Voluntari Video
Adrian Mititelu, debusolat după înfrângerea cu FCSB. Sursă foto: Captură FC U TV
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a pierdut în fața celor de la Farul Constanța, scor 1-2, însă evoluția jucătorilor l-a mulțumit pe Adrian Mititelu. Finanțatorul oltenilor a mărturisit că formația din Bănie va avea un nou antrenor, după meciul cu FCSB din SuperLigă.

Adrian Mititelu este optimist după FC U Craiova 1948 – Farul Constanța 1-2: „Jocul ne dă speranțe că suntem în revenire”

Evoluția jucătorilor din partida cu Farul Constanța îi dă încredere lui Adrian Mititelu, care se așteaptă la rezultate din ce în ce mai bune din următoarele confruntări din SuperLigă. Pe final de meci, oltenii și-au creat ocazii la poarta constănțenilor, însă Mihai Aioani a apărat șuturile „alb-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău, cu un ochi plâng și cu unul râd. Rezultatul mă face să plâng, dar jocul ne dă speranțe că suntem în revenire. Chiar dacă n-am instalat un nou antrenor, echipa începe ușor, ușor să își revină, începe să aibă capacitatea de a alerga.

Cred că de la meci la meci vom arăta mai bine și vom lua puncte. E al doilea meci în care pierdem cu Farul fără să merităm asta. În meciul de astăzi cred că meritam cele trei puncte, din păcate l-au luat pe toate. Sperăm că meciul următor va veni momentul să câștigăm cele trei puncte”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 – FC Volunatari se va juca la Târgu-Jiu: „ Încercăm să-i facem fericiți și pe cei de acolo”

Adrian Mititelu a declarat că FC U Craiova 1948 va disputa meciul cu FC Voluntari din Cupa României Betano la Târgu-Jiu. Acesta le-a transmis fanilor din Bănie că următoarele partide se vor juca pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Umează două meciuri în campionat foarte grele și meciul cu FC Voluntari. Probabil că meciul cu Voluntari îl vom juca la Târgu Jiu, pentru că avem acolo o înțelegere cu primarul.  Nu mutăm echipa la Târgu Jiu, ci pentru că este joi, ora 16:00, e cel mai bun moment să jucăm acolo.

ADVERTISEMENT

Cei de la Craiova sunt favorizați, pentru că au două echipe unde pot veni să vadă meciuri. Suporterii sunt puțin cam supărați și unii nu ne onorează cu prezența. Încercăm să-i facem fericiți și pe cei de acolo și, cel mai probabil vom juca la Târgu Jiu meciul cu FC Voluntari. Urmează să ne vedem cu publicul craiovean la marele meci cu FCSB”, a spus finanțatorul oltenilor.

Adrian Mititelu, detalii despre numirea noului antrenor de la FC U Craiova 1948: „Probabil că săptămâna viitoare mă voi întâlni cu unul dintre posibilii antrenori, poate chiar cu doi”

Adrian Mititelu a declarat că FC U Craiova 1948 va avea un nou antrenor, după confruntarea cu FCSB din SuperLiga. Finanțatorul oltenilor a mărturisit că poartă negocieri cu Walter Zenga și urmează să poarte o discuție cu acesta săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

„Pe mine mă costă orice decizie. Prefer să nu mă grăbesc și să iau cea mai potrivită decizie. Nu vreau să iau antrenor ca în ianuarie sau februarie să-l schimb și pe ăla. Probabil că săptămâna viitoare mă voi întâlni cu unul dintre posibilii antrenori, poate chiar cu doi.

Planul meu este ca după meciul cu FCSB să avem antrenor, care să corespundă și să facă mai mult decât au făcut cei de până acum. Nicolo Napoli nu mă interesează în acest moment. Este o discuție cu Walter Zenga, probabil mă voi vedea cu el săptămâna viitoare.

Mai sunt alți antrenori din afara României cu care vorbesc, e și o variantă de antrenor român. Să știți că nu m-a refuzat nimeni până acum. Din contră, sunt foarte mulți care vor să vină aici pentru că sunt condiții, sunt jucători buni. Se autopropun! Nimeni n-a zis că nu vine aici pentru că ar fi unul, Vasilică, care lucrează antrenorii”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT