Sport

Adrian Mititelu, după umilința suferită de FC U Craiova: „Am idei contradictorii!”

Adrian Mititelu a fost nervos după umilința suferită de FC U Craiova cu FC Koln 2, scor 2-7. Patronul oltean nu a luat încă nicio decizie în privința antrenorului.
03.07.2023 | 23:32
Adrian Mititelu dupa umilinta suferita de FC U Craiova Am idei contradictorii
Adrian Mititelu, nervos după umilința suferită de FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a spus și că va pune un antrenor cu licență Pro, căruia îi va da un salariu de 5.000 de euro pe lună și care să intre în componența staff-ului tehnic, pentru a ajuta și el echipa alături de preparatorul Dan Vasilică și Florin Drăgan.

Adrian Mititelu, nervos după umilința suferită de FC U Craiova

Adrian Mititelu a fost nervos după umilința suferită de FC U Craiova în meciul amical cu FC Koln 2, pierdut cu scorul de 2-7, recunoscând că a fost supărat câteva ore, punându-se și în locul fanilor echipei:

ADVERTISEMENT

E ceva normal să te superi când ai asemenea rezultate și acestea sunt mereu, nu numai în ceea ce privește echipa noastră. M-am supărat, o oră sau două.

Am intrat pe internet și m-am pus în locul fanilor supărați. Am foarte mulți fani care îmi scriu și în privat, de parcă se întâmplase o tragedie. Vrei sau nu vrei, intri în acest ritm.

ADVERTISEMENT

Noi am avut cu o zi înainte unele dintre cele mai grele exerciții fizice, adică a fost una dintre cele mai grele zile din cantonament, când s-au băgat celebrele ‘sănii’ ale lui Vasilică. Sunt foarte bune pentru magazinarea energiei de care are nevoie echipa”, a mai spus Adrian Mititelu, conform SportTotalFM.

„Vreau să fac cum îmi dictează sufletul!”

„Nu știu, vă spun sincer că sunt indecis, am idei contradictorii, azi gândesc într-un fel, mâine în alt fel, mie și teamă, toată ziua numai scandaluri.

ADVERTISEMENT

Vreau să fac cum îmi dictează mie sufletul, pentru că toate deciziile de până acum le-am luat să mulțumesc opinia publică”, a continuat Adrian Mititelu.

„Știu că îmi trebuie un antrenor cu licența PRO, dar dacă aduc unul și spune lumea că l-am adus doar de licență, pentru că nu vreau asta, eu vreau să aduc unul care să mă ajute. Că așa îmi era simplu, aduc unul, îi dau 5.000 pe lună și gata, dar nu asta e problema.

ADVERTISEMENT

Vreau să aduc pe cineva să colaboreze, să vină cu munca lui, dacă nici anul ăsta nu fac treabă, poate că fac altfel, dar acum vreau să fac treabă cu oamenii care am încredere în ei”, a mai spus patronul oltenilor.

ADVERTISEMENT