Sport

Adrian Mititelu îl acuză pe Gigi Becali pentru problemele lui Compagno. “L-a distrus”

Patronul lui FCU Craiova a intervenit în conflictul dintre italian și finanțatorul lui FCSB. Adrian Mititelu îi ia apărarea lui Andrea Compagno după declarațiile lui Gigi Becali.
21.01.2024 | 18:43
Adrian Mititelu il acuza pe Gigi Becali pentru problemele lui Compagno La distrus
Patronul lui FCU Craiova a intervenit în conflictul dintre italian și finanțatorul lui FCSB. Adrian Mititelu îi ia apărarea lui Andrea Compagno după declarațiile lui Gigi Becali. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Atacantul italian a venit în vara lui 2022 la FCSB de la FCU Craiova. După câteva evoluții modeste, finanțatorul “roș-albaștrilor” l-a desconsiderat pe fostul jucător al oltenilor. Astfel, Adrian Mititelu îi ia apărarea lui Andrea Compagno după declarațiile lui Gigi Becali.

Adrian Mititelu a intrat în “duel” cu Gigi Becali pentru Andrea Compagno

Atacantul italian a fost cumpărat cu 1.5 milioane de euro de la FCU Craiova. Acum, finanțatorul lui FCSB este dispus să îl lase să plece pe jucător și pe 400.000 de euro. Chiar dacă în vară patronul cerea mai mult de 1 milion de euro pentru jucător.

ADVERTISEMENT

După câteva evoluții modeste, Compagno a intrat în dizgrațiile latifundiarului din Pipera. În urma declarațiilor făcute de Gigi Becali, Adrian Mititelu a intervenit în favoarea italianului pentru a-i lua apărarea.

Patronul oltenilor este de părere că Becali este vinovat pentru starea în care se află Compagno. Mititelu susține că din cauza părerilor expuse în presă de patronul lui FCSB, cariera atacantului este afectată.

ADVERTISEMENT

“Domnul Becali și-a bătut joc de propriii jucători, în sensul că el i-a stabilit prețul ăsta derizoriu. Normal, cine se mai omoară să îl ia pe Andrea Compagno? Lui Andrea la vară îi expiră contractul, el are doi plus doi la Steaua (n.r. FCSB).

Și probabil că impresarul lui așteaptă să îl ducă la vară liber, să ia și el vreun milion la semnătură, dacă domnul Becali l-a decredibilizat în halul ăsta. Și-a distrus propriul jucător cu declarațiile. Cum să mai iei o sumă importantă când tu spui că vrei să scapi de el?”, a spus Adrian Mititelu, pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre situația lui Andrea Compagno

Gigi Becali a confirmat oferta primită de la Neftchi Baku pentru Andrea Compagno, așa cum a aflat FANATIK. Suma se ridică de 400.000 de euro, dar nu a primit un răspuns final din partea azerilor.

”I-am dat hârtie să plece, să vedem ce zic și ei. Crezi că mă interesează de Compagno? Pentru mine, la ora asta, nu contează decât atât: ei trebuie să respecte contractul, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, sfătuit să nu-l vândă pe Compagno

Adrian Mutu, antrenor demis de Neftchi Baku a anunțat că el este cel care i-a sfătuit pe azeri să-l cumpere pe atacantul italian. ”Am auzit. Cei de la Neftchi m-au întrebat astăzi. Le-am spus că da.

E un fotbalist care sezonul trecut s-a bătut cu Dugandzic la titlul de golgheter. Chiar dacă e un campionat diferit, în Azerbaidjan se joacă mult pe tranziție, s-ar descurca”, a declarat Adrian Mutu conform Digi Sport.

  • 27 de ani este vârsta lui Andrea Compagno
  • 2.3 milioane de euro este cota de piață a atacantului, potrivit celor de la Transfermarkt
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.55 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - UTA Arad