Sport

Gigi Becali, necruțător cu Andrea Compagno: ”Crezi că mă interesează de el?”

FCSB este aproape să-l vândă pe Andrea Compagno, fotbalist intrat în dizgrația lui Gigi Becali de luni bune, contra sumei de 400.000 de euro pe filieră azeră.
18.01.2024 | 22:00
Gigi Becali necrutator cu Andrea Compagno Crezi ca ma intereseaza de el
Gigi Becali a vorbit despre situația lui Compagno. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a fost luat în cantonamentul celor de la FCSB în Antalya, cu toate acestea Gigi Becali pare dispus să accepte oferta de 400.000 de euro pentru atacant, despre care FANATIK a scris în exclusivitate. Asta, în condițiile în care a plătit 1,5 milioane de euro celor de la Craiova pentru Compagno, în 2022.

Gigi Becali, despre situația lui Andrea Compagno

Gigi Becali a confirmat oferta primită de la Nefci Baku pentru Andrea Compagno, contra sumei de 400.000 de euro, dar nu a primit un răspuns final din partea azerilor.

ADVERTISEMENT

”I-am dat hârtie să plece, să vedem ce zic și ei. Crezi că mă interesează de Compagno? Pentru mine, la ora asta, nu contează decât atât: ei trebuie să respecte contractul, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

Gigi Becali, sfătuit să nu-l vândă pe Compagno

Adrian Mutu, antrenor demis de Neftci Baku a anunțat că el este cel care i-a sfătuit pe azeri să-l cumpere pe atacantul italian. ”Am auzit. Cei de la Neftchi m-au întrebat astăzi.

ADVERTISEMENT

Le-am spus că da. E un fotbalist care sezonul trecut s-a bătut cu Dugandzic la titlul de golgheter. Chiar dacă e un campionat diferit, în Azerbaidjan se joacă mult pe tranziție, s-ar descurca”, a declarat Adrian Mutu conform Digi Sport.

Gigi Becali, din nou în război cu FRF

Gigi Becali și-a ieșit din minți înainte de restartul SuperLigii. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că secretarul Radu Vișan, secretarul general al Federației Române de Fotbal, l-a chemat la Comisia de Disciplină. Becali a fost reclamat de Vișan pentru că i-a dezvăluit lui Adrian Mititelu formula de start înainte de FC U Craiova – FCSB 2-0, din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Pentru că i-a transmis echipa lui Mititelu, Gigi Becali a fost acuzat că a desconsiderat competiția. Latifundiarul din Pipera s-a enervat și a transmis un mesaj clar, dar scandalos.

„Vreau să vă anunţ că am fost chemat la comisii de către domnul Vişan (n.r. Radu Vişan, secretarul general al FRF) că domne’… Bine, e penibil. Numai când spui că Vişan îl cheamă pe Becali.

ADVERTISEMENT

Cum vreodată să îl cheme Vişan pe Becali? Nu e în regulament aşa ceva. Tu, Vişan, doar să te apleci în faţa lui Becali. Doar aşa. Spune că am desconsiderat competiţia, că i-am spus echipa lui Mititelu (n.r. la meciul din Cupa României).

Şi acum o să îi spun: ‘Măi Vişane, măi, fiecare echipă care va juca împotriva FCSB va ştii echipa cu o zi sau două înainte. Să vedem dacă tu comanzi Vişane la echipa mea, ce să fac eu’”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 4.40 este cota pentru „X” la meciul FCSB - UTA Arad