Sport

Adrian Mititelu, încă un scandal în direct la tv: “Hai că acum chiar vrei să-ți faci emisiune pe mine, mă iei la anchetă?”

Adrian Mititelu a făcut încă un scandal în direct la TV, după ce a fost sunat pentru a lămuri situația suporterilor de la FC U Craiova.
02.02.2023 | 21:40
Adrian Mititelu inca un scandal in direct la tv Hai ca acum chiar vrei sati faci emisiune pe mine ma iei la ancheta
Adrian Mititelu, încă un scandal în direct la TV. Sursă foto: FC U Craiova/Facebook
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor s-a certat cu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii „Sport Report”, la TV OrangeSport, fiind de părere că acesta îl trage la răspundere.

Adrian Mititelu, încă un scandal în direct la TV

Adrian Mititelu a făcut încă un scandal la TV după ce a fost întrebat despre situația suporterilor lui FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu – E decizia noastră, nu a jandarmeriei. E dreptul nostru să decidem. M-am plictisit de comunismele astea și demagogiile astea. De ce îmi spuneți voi mie cu cine să joc eu?

Să vă mai documentați când abordați subiectul, pentru că spuneți enormități. Ar trebui, chiar dacă aveți o vechime, să mai citiți, că dacă nu citiți, nu faceți nimic.

ADVERTISEMENT

Tudor Samuilă – Am citit la viața mea…

Adrian Mititelu – Ați citit cărți, romane, dar n-ați citit legi!

Tudor Samuilă – Bine, haideți să ne lămuriți atunci.

Adrian Mititelu – Motivele mele sunt obiective, e vorba despre gestul fanilor la meciul cu Sepsi, pentru că acolo e ultimul lor act, dar actele lor de huliganism, departe de lumea civilizată, sunt de mult timp.

La meciul ăsta timpul nu ne ajută, n-am putut să ne organizăm să prevenim eventualele acțiuni puse la cale de ei. Sunt mai multe lucruri pe care nu pot să le spun acum.

ADVERTISEMENT

Tudor Samuilă – Nu puteți nici dumneavoastră să intrați și să mă trageți de urechi. Eu nu mă supăr, că sunt iertător, dar nu…

Adrian Mititelu – Stați că nu înțeleg, mă sunați ca să mă puneți la respect?

„Mă iei pe mine la anchetă?”

Dialogul aprins a continuat, iar Adrian Mititelu a explicat că nu mai vrea să audă de suporterii echipei sale, pe care îi consideră huligani.

ADVERTISEMENT

Tudor Samuilă – Fotbalul e făcut pentru spectatori, domnule!

Adrian Mititelu – Fotbalul e pentru bani! E și pentru spectatori, nu pentru huligani. Suntem în România, în Craiova, civilizația mai are cale lungă până să ajungă la noi. Mă apuc eu să fac educație oamenilor?

Tudor Samuilă – Eu îmi amintesc și că suporterii au intrat în vestiarul echipei și au intrat în autocarul echipei. Era fiul dumneavoastră acolo.

Adrian Mititelu – Ce să facă un copil la 23 de ani? Oricum fiul meu a condus clubul cu brio.

Tudor Samuilă – Le-ați dat bani suporterilor, domnule Mititelu?

Adrian Mititelu – Hai că acum chiar vrei să-ți faci emisiune pe mine, mă iei pe mine la anchetă? Hai, la revedere!

ADVERTISEMENT