Sport

Exclusiv. Ce a putut să facă în miez de noapte „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud, la poarta casei lui Adrian Mititelu. Video șocant, interzis nu doar minorilor!

FANATIK a intrat în posesia unei filmări jenante, fără legătură cu FCU Craiova. Andrei Preda „Gogoașă” a recunoscut că el e autorul gestului incalificabil, pe care l-a și comentat!
01.02.2023 | 21:26
Exclusiv Ce a putut sa faca in miez de noapte Gogoasa liderul Peluzei Sud la poarta casei lui Adrian Mititelu Video socant interzis nu doar minorilor
Ce a putut să facă în miez de noapte „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud, la poarta casei lui Adrian Mititelu! Video șocant. Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Războiul dintre Adrian Mititelu și Peluza Sud, condusă de Andrei Preda, alias „Gogoașă”, atinge cote de neimaginat. La câteva zile după scandalul xenofob de la Sf. Gheorghe, care a oprit meciul Sepsi – FCU Craiova, apar alte elemente incredibile.

În miez de noapte „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud, a urinat pe poarta casei lui Adrian Mititelu! Video șocant

FANATIK a intrat în posesia unei filmări fără vreo legătură cu fotbalul sau cu echipa de fotbal FCU Craiova 1948. Iar ceea ce cuprinde acest video șocant s-a petrecut la câteva ore după ce la FANATIK SUPERLIGA s-a detonat bomba în scandalul de la Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre documentul care, practic, a îngropat-o pe formația lui Mititelu în acest diferend, fiind șanse mari ca FCU să piardă la masa verde cu 0-3 meciul din Covasna. Concret: cei de la Sepsi au o hârtie semnată de un angajat al lui Adrian Mititelu prin care formația olteană își asumă practic responsabilitatea suporterilor veniți din Bănie și care au avut scandări xenofobe!

La câteva ore după această dezvăluire exclusivă de presă, casa lui Mititelu a fost „vizitată” de liderul Peluzei Sud. În miez de noapte! Filmarea care a ajuns la FANATIK conține elemente interzise nu doar minorilor. Șocant de-a dreptul, pe gardul și poarta familiei Mititelu cineva urinează timp de aproape jumătate de minut. Se aud inclusiv hohotele de râs ale celui ce filmează, care pare că nu e singur.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre obținute imediat după ce am intrat în posesia înregistrării, Andrei Preda alias „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud, este cel care a făcut acest gest incalificabil!

VIDEO

Andrei Preda, alias „Gogoașă”, nu lasă loc de interpretări: „Da, recunosc, am filmulețul pe telefon!” I l-a trimis și lui Mititelu!

FANATIK a luat legătura cu Andrei Preda tocmai pentru a nu exista nici cel mai mic dubiu în privința celor întâmplate în miez de noapte în fața casei familiei Mititelu din Craiova.

ADVERTISEMENT

„Gogoașă” nu s-a ascuns nicio secundă. Știa despre ce e vorba, nu a aruncat vina pe alții! Fostul portar de 33 de ani și-a asumat în totalitate fapta petrecută cu mai puțin de 24 de ore înainte de această discuție cu FANATIK.

Da, recunosc, am filmulețul pe telefon! I l-am trimis și lui, îl are și el… Nu mi-a răspuns… Războiul va fi toată viața lui. Iar când o să moară, eu o să fiu prima persoană din Craiova care o să bag 200 de euro numai în artificii și în petarde!” – Andrei Preda „Gogoașă” pentru FANATIK

Mai mult, Preda a vrut să transmită o dată în plus că nu va mai exista nicio cale împăcare între el și Adrian Mititelu, considerând că patronul celor de la FCU Craiova este „cancerul fotbalului din Craiova”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a anunțat că închide tribunele la Craiova. „Fără spectatori! Toleranță va fi de acum zero!”

Între Adrian Mititelu și Peluza Sud, condusă de Andrei Preda, alias „Gogoașă”, a existat un schimb dur de replici în cursul dimineții de miercuri, chiar în ziua în care Comisia de Disciplină a judecat cazul Sepsi – FCU.

Mititelu a anunțat că nu va mai permite accesul spectatorilor la meciurile de acasă de pe „Ion Oblemenco” ale celor de la FCU. În exclusivitate pentru FANATIK, Mititelu a detaliat:

S-a ajuns la o limită peste care nu se mai poate trece. Toleranța familiei noastre și a clubului FC U Craiova 1948 va fi de acum înainte zero. Suntem amenințați, suntem șantajați, nici nu vreau să mă gândesc la ce se va ajunge dacă lucrurile astea nu se opresc.

Trebuie să se aplice legea pentru că nu se mai poate. Credeți-mă că niciodată n-am mai trăit ce trăiesc acum. S-a ajuns la niște lucruri care depășesc orice limită, nu au legătură cu fenomenul, cu dragostea pentru echipă și cu acest război împotriva familiei mele. Discutăm de lucruri incredibile pe care le trăim în România anului 2023.

De acum va fi un punct zero între club și așa-ziși suporteri. Am ajuns să fim ca în vestul sălbatic, să trăim în teroare, iar aceste lucruri nu sunt posibile într-o țară din Uniunea Europeană”

Adrian Mititelu, familia Mititelu, va merge mai departe cu această echipă, iar vremea acestui tip de suporter apune. Sunt ultimele zvâcniri ale unui astfel de comportament, care, repet, s-a dus deja într-o violență care nu mai poate fi acceptată într-o țară civilizată, în fotbal, în România de astăzi”, a declarat Adrian Mititelu în exclusivitate pentru FANATIK.

Andrei Preda „Gogoașă” a replicat la scurt timp: „Nu-l mai băgați în seamă! Nu mai este patronul Universității Craiova. A ‘murit’!”

Reacția Peluzei Sud, prin vocea lui Andrei Preda, „Gogoașă”, nu a întârziat. „Să fie sănătos! Să se ducă la Booveni, de unde a venit! Nu va fi aplaudat cât va trăi la Craiova! Niciodată! Va fi doar înjurat aici. Pentru că a făcut rău unei echipe de fotbal. Din cauza lui s-a ajuns la două echipe de fotbal. A fost premeditat să desființeze echipa. El să țină minte, pentru că noi avem foarte, foarte multe chestii cu el (n.r. cu Adrian Mititelu). Delirează la televizor.

Noi avem un mesaj la fiecare meci împotriva dânsului. S-a nimerit ca la acel meci să contestăm echipa din Sf. Gheorghe și s-a ajuns să se piardă la masa verde. Mergem înainte. O să fim în continuare prezenți în Sud. Nici măcar la copii și juniori nu a luat niciun trofeu. Ne-am săturat de el! Să plece, dom’le! Ne-a făcut rău!

Nu există cale de împăcare cu acest om care a distrus fotbalul din Craiova! Nu-l mai băgați în seamă. Nu mai este patronul Universității Craiova. A ‘murit’!”, a contraatacat Andrei Preda la ProArena.

ADVERTISEMENT