Sport

Adrian Mititelu Jr aduce întăriri pentru Mutu. Cine e primul jucător care ajunge la FC U Craiova după excluderea lui Răducanu

FC U Craiova a obținut primul succes ”afară” în actualul campionat, 2-1 la Clinceni, și veștile bune nu se opresc aici. Adrian Mititelu Jr a anunțat că încă doi jucători se alătură lotului pregătit de Adi Mutu.
08.08.2021 | 10:38
Adrian Mititelu Jr aduce intariri pentru Mutu Cine e primul jucator care ajunge la FC U Craiova dupa excluderea lui Raducanu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr a anunțat două noi achiziții pentru FC U Craiova, la finalul partidei cu Academica Clinceni, câștigată de alb-albaștrii cu 2-1.

Primul jucător ajunge duminică la Craiova. Este vorba de mijlocașul defensiv Benjamin Van Durmen. Un atacant olandez este așteptat, luni sau marți, în Bănie.

ADVERTISEMENT

Cine sunt jucătorii ce vor întări FC U Craiova

FC U Craiova e în grafic după patru jocuri disputate în Liga 1, dar oficialii oltenilor au planuri mari. Play-off-ul campionatului este prima țintă, iar pentru a bifa obiectivul, patronul Adrian Mititelu Jr îi face toate poftele antrenorului Adrian Mutu, care cere în continuare întăriri.

Tehnicianul va primi nu unul, ci doi fotbaliști, chiar în acest zile. Duminică este așteptat să ajungă în Cetatea Banilor Benjamin Van Durmen. Fotbalistul de 24 de ani a fost legitimat în ultimele cinci sezoane la Mouscron .

ADVERTISEMENT

A adunat 97 de meciuri oficiale pentru fosta echipă a lui Mircea Rednic, 67 dintre acestea în prima ligă belgiană. Van Drumen are și 3 goluri în tricoul lui Mouscron. Următorul pe listă este un atacant din Olanda.

”Duminică ajunge Van Durman și luni sau marți va ajunge și atacantul din Olanda. Van Durman joacă șesar și optar, deci defensiv sau ofensiv, depinde de sistemul de joc.

ADVERTISEMENT

Olandezul are 27 de ani, a jucat până recent în liga a doua franceză și are undeva la 100 de meciuri în liga a doua olandeză. Este o extremă care joacă și al doilea vârf, e polivalent”, a detaliat Adrian Mititelu Jr, pentru Digisport.

Robert Răducanu trimis la echipa a doua

Patronul oltenilor a mai anunțat că Robert Răducanu a fost trimis la echipa a doua, după ce a avut un conflict cu galeria olteană.

ADVERTISEMENT

”Robert Răducanu nu se mai antrenează cu echipa după meciul cu Dinamo, sunt motive disciplinare, e la echipa a doua. Răducanu e un subiect închis pentru noi, antrenorul a decis împreună cu conducerea”, a punctat Mititelul Jr, la Digisport.

Robert Răducanu ar fi jignit mai mulți suporteri de la tribuna II, la finalul duelului FC U Craiova – Dinamo, scor 1-0, după cum susține Andrei Preda, unul dintre liderii Peluzei Sud.

Șeful suporterilor i-a avertizat și pe jucători și pe antrenori că până nu își cere scuze, Robert Răducanu nu mai are ce căuta la echipă.

ADVERTISEMENT