Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Eugen Neagoe, antrenor la FCU Craiova? „Ar fi culmea să-l punem în ziua meciului”

FCU Craiova pregătește duelul cu Dinamo fără a avea un antrenor principal. Oltenii vin pe Național Arena cu obiectivul de a continua forma arătată în partida contra campionei României, Farul Constanța.
15.09.2023 | 12:45
Eugen Neagoe antrenor la FCU Craiova Ar fi culmea sal punem in ziua meciului
Eugen Neagoe, APROAPE DE FCU Craiova! Cand pune Adrian Mititelu NOUL ANTRENOR!. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCU Craiova încă nu i-a găsit înlocuitor lui Dică. Oltenii l-au demis pe fostul internațional la finalul partidei pierdute contra celor de la Petrolul, scor 4-3. Din acel moment, FCU este în căutarea omului potrivit pentru a duce echipa în play-off. Șumudică a fost la un pas să vină, însă negocierile au fost sistate.

FCU Craiova este în căutare de antrenor

“Meci foarte important cu Dinamo. Nu ați pus până acum antrenor, sau faceți astăzi o bombă și puneți antrenor? Voi ați spus permanent în ultimele săptămâni ca asta e prioritatea să aduceți un antrenor și iată că mai vine un meci fără antrenor”, a întrebat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Ar fi culmea să punem în ziua meciului. Nu ne-am înțeles cu niciun antrenor pentru a prelua banca tehnică la FCU Craiova. Ți-am zis, săptămâna viitoare, momentan ne-am focusat să păstrăm ritmul bun de la meciul cu Farul și să convingem din nou pe Național Arena.

Este o prioritate să punem un antrenor pentru că vedem că în trecut am făcut greșeli sau am avut incompabilități cu antrenorul de pe bancă și nu vrem să ne mai grăbim să facem acest lucru. Situația nu e așa de disperată încât să forțăm să aducem un alt antrenor.

ADVERTISEMENT

La omul potrivit o să semnăm contractul, momentan nu am găsit omul potrivit. Au fost niște discuții, dar nimic concret. Din păcate nu pot să vă spun un nume. Nu pot să vă dau detalii pentru că ar fi evident cine ar putea fi dacă vă zic din ce zonă el”, a declarat Adrian Mititelu Junior.

Eugen Neagoe este liber de contract

FCU Craiova poate găsi soluția chiar în curtea rivalei Universitatea Craiova. Eugen Neagoe s-a despărțit recent de Universitatea și este eligibil pentru a mai antrena o formație în acest sezon. Echipa lui Mititelu nu se grăbește însă să aducă un nou tehnician. A bătut-o pe Farul cu 4-0 și este pe locul 9 în clasament.

ADVERTISEMENT

“Știu că ai spus că nu dai nume și că nu vrei să spui nici zona din care este. Dar v-ați gândit la Eugen Neagoe pentru că este liber de contract. Chiar un Sorin Cârțu, e liber de contract. A zis domnul Mititelu senior că eu iau în calcul orice. Neagoe este o variantă?”, a întrebat Robert Niță.

“Sigur Eugen Neague face parte din variantele antrenorilor liber de contract care sunt foarte interesanți. Ar putea fi o variantă pentru noi cu siguranță. Este un antrenor fără echipă, noi nu negociem cu antrenori sub contract așa cum se scrie în presă. Că ne place un antrenor de la altă echipă sau că ne-am dorit să îl putem avea e partea a doua. Dar să-i spunem să renunțe și să vină la noi, nu am făcut treaba asta.

ADVERTISEMENT

Staff-ul actual este foarte competent, este puțin probabil să rămână până la sfârșit. Noi căutăm un antrenor competent pe stilul nostru. Neagoe este un antrenor interesant, mi-a plăcut cum a jucat CSU sub comanda lui. Exceptând unele ghinioane, a avut un retur bun de campionat”, a completat Adrian Mititelu Junior.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FCU isi cauta antrenor

 

ADVERTISEMENT