Sport

Adrian Mititelu jr, petrecere cu manele după ce a trimis-o pe Dinamo la barajul pentru evitarea retrogradării! A sărbătorit victoria lui FCU Craiova 1948 pe refrenele lui Vali Vijelie. Foto

Fiul patronului FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr a sărbătorit cu fast victoria oltenilor în Ștefan cel Mare. Invitat special a fost manelistul Vali Vijelie.
09.04.2022 | 12:34
Adrian Mititelu jr petrecere cu manele dupa ce a trimiso pe Dinamo la barajul pentru evitarea retrogradarii A sarbatorit victoria lui FCU Craiova 1948 pe refrenele lui Vali Vijelie Foto
Adrian Mititelu Jr a sărbătorit într-un restaurant din București victoria echipei FC U Craiova 1948 cu Dinamo
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a împiedicat exact când nu avea nevoie de un rezultat negativ în play-out-ul campionatului. A pierdut în Ștefan cel Mare 1-2 cu FC U Craiova 1948 și merge la barajul pentru supraviețuire. Adrian Mititelu Jr a organizat o petrecere de pomină.

Șampanie și manele, după succesul echipei FC U Craiova 1948 în Ștefan cel Mare

Echipa lui Adrian Mititelu merge ceas în play-out-ul campionatului. Oltenii au început prost meciul cu Dinamo și au încasat gol după doar 37 de secunde.

ADVERTISEMENT

Până la final au întors rezultatul și i-au trimis pe ”câini” la barajul pentru supraviețuire în Casa Pariurilor Liga 1. Victoria din Ștefan cel Mare a fost ”udată” la greu de Adrian Mititelu junior, fiul patronului echipei din Bănie.

Interzis pe stadioane un an, după ce a aruncat cu o sticlă înspre un adversar, la meciul Rapid – FC U Craiova 1-0, de la sfârșitul anului trecut, oficialul oltean a sărbătorit succesul echipei sale în Ștefan cel Mare la un restaurant cu specific Italian din Parcul Regele Mihai I, din București.

ADVERTISEMENT

Mititelu junior, însoțit de câțiva prieteni apropiați, l-au invitat la petrecere și pe celebrul manelist Vali Vijelie ca să întrețină atmosfera, iar șampania s-a consumat la liber.

După două victorii și tot atâtea remize în primele patru etape din play-out-ul campionatului, FC U Craiova 1948 arată ca o echipă care își merită locul în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Deși euforic după victoria în fața ”câinilor”, Adrian Mititelu Jr le-a transmis jucătorilor lui că nu e momentul să se relaxeze și că lupta pentru evitarea retrogradării e departe de a se fi încheiat.

În acest moment FC U Craiova 1948 ocupă poziția a 5-a în clasamentul fazei play-out (11 în clasamentul general), cu 25 de puncte, șase mai multe decât CS Mioveni, prima echipă de sub linia care delimitează echipele care vor retrograda direct, sau vor merge la baraj.

ADVERTISEMENT

Argeșenii au, însă, un meci mai puțin disputat. Peste o săptămână, oltenii vor primi vizita formației Academica Clinceni, în cadrul etapei a 5-a din play-out. În mod normal pentru FC U Craiova 1948 disputa cu ilfovenii ar trebui să însemne încă 3 puncte în clasament.

ADVERTISEMENT