Sport

Adrian Mititelu Jr., petrecere la Saint Tropez cu șampanie franțuzească și manele românești. Video

Adrian Mititelu Jr. a dat o mare petrecere pe Coasta de Azur la Saint Tropez, după transferul lui Andrea Compagno la FCSB pentru 1,5 milioane de euro. Șampania scumpă și manelele nu au lipsit.
28.08.2022 | 15:18
Adrian Mititelu Jr petrecere la Saint Tropez cu sampanie frantuzeasca si manele romanesti Video
Familia lui Mititelu încasează 1,5 milioane de euro pentru transferul lui Andrea Compagno la FCSB. Sursă foto: Instagram @Adrian Mititelu Jr.
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a fost cel care a negociat transferul lui Andrea Compagno la FCSB, deși fiul patronului lui FC U Craiova 1948 se află în vacanță pe Coasta de Azur.

Adrian Mititelu Jr. petrecere în stil mare la Saint Tropez după transferul lui Andrea Compagno

Adrian Mititelu Jr. sărbătorește la Saint Tropez după transferul lui Andrea Compagno la FCSB, pentru care familia sa va încasa 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Fiul patronului lui FC U Craiova 1948 a avut parte de o surpriză la un local de lux de pe Coasta de Azur, unde a fost întâmpinat cu steagul României, după ce a cumpărat mai multe sticle de șampanie scumpă.

Masa lui Adrian Mititelu Jr. la localul de lux din Saint Tropez
Masa lui Adrian Mititelu Jr. la localul de lux din Saint Tropez

Angajații localului au venit îmbrăcați în uniforma trupelor de intervenție specială SWAT din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT
Angajații localului, moment special pentru Adrian Mititelu Jr. și prietenii săi
Angajații localului, moment special pentru Adrian Mititelu Jr. și prietenii săi

Chelnerițele au adus șampania cu artificii și s-au urcat pe masă când le-a servit băutura lui Mititelu Jr. și celorlalți prieteni cu care se afla la masă.

Adrian Mititelu Jr., alături de prietenii săi la Saint Tropez
Adrian Mititelu Jr., alături de prietenii săi la Saint Tropez

Adrian Mititelu Jr. petrecere la Saint Tropez pe ritmurile lui Florin Salam

Adrian Mititelu Jr. au ținut să facă o aroganță, iar la localul de lux de pe Coasta de Azur s-a auzit melodia lui Florin Salam, „Saint Tropez”.

ADVERTISEMENT

Mititelu Jr. s-a amuzat nespus de moment, iar el și invitații săi au fredonat versurile melodiei în timp ce savurau șampanie și se urcau pe scaune.

Fiul lui Mititelu continuă seria petrecerilor, după ce pe data de 20 august a împlinit vârsta de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr., prima reacție din Franța după transferul lui Andrea Compagno: „De lecturat pentru cârcotași”

Adrian Mititelu Jr. a vrut să scoată în evidență faptul că Andrea Compagno este un jucător care a fost adus doar la insistențele tatălui său„De lecturat pentru cârcotași! Și pentru necunoscători, Andrea Compagno este creația tatălui meu.

El l-a adus la echipă după ce l-a văzut pe video, el este cel care inclusiv din închisoare recomanda tuturor antrenorilor începerea primului 11 cu Andrea în teren!

Nici Trică, nici Napoli și nici eu nu avem vreun merit pentru evoluțiile acestui atacant, ci strict tatăl meu și bineinteles, Compagno pentru că și-a fructificat sansele și și-a demonstrat talentul”, a scris juniorul pe pagina lui de Facebook.

ADVERTISEMENT