Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu Jr. pune tunurile pe Istvan Kovacs: “Este cel mai mare duşman al Craiovei! Nu îl vom ierta niciodată”

Adrian Mititelu Jr. pune tunurile pe Istvan Kovacs după deciziile da arbitraj din etapa 9 a SuperLigii. Fiul patronului de la FCU susține că arbitrul este un distrugător de meciuri și ar trebui scos din funcție.
19.09.2023 | 13:29
Adrian Mititelu Jr pune tunurile pe Istvan Kovacs Este cel mai mare dusman al Craiovei Nu il vom ierta niciodata
Adrian Mititelu Jr. a adus acuzații dure la adresa arbitrajului românesc. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

După cele două greșeli din meciul CFR Cluj – Petrolul Ploiești, scor 1-0, centralul partidei a fost criticat dur de către majoritatea oamenilor din fotbal. Printre aceștia se numără și Adrian Mititelu Jr. care pune tunurile pe Istvan Kovacs. Fiul patronului de la FCU susține că arbitrul este cel mai mare inamic al formației din Craiova.

Adrian Mititelu Jr. pune tunurile pe Istvan Kovacs

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu Jr. pune tunurile pe Istvan Kovacs. După cele două greșeli de arbitraj, unde centralul nu a dat penalty pentru Petrolul în duelul cu CFR Cluj, patronul lui FCU l-a atacat foarte dur pe arbitru. Mititelu Jr. susține că Istvan Kovacs este foarte subiectiv în deciziile pe care le face pe teren.

ADVERTISEMENT

“Sunt probleme mari de arbitraj și or să persiste în continuare. Se pare că cei din conducerea fotbalului românesc nu fac nimic în privința aceasta, ba chiar îl susțin din ce în ce mai mult pe acest Istvan Kovacs. Este un distrugător de meciuri și face niște parti-pris-uri (n.r. aprecieri subiective) de 15 ani, imense. Asta este România și începem să ne obișnuim cu lucrul acesta. Când ne arbitrează domnul Istvan Kovacs știm clar că plecăm un un mare dezavantaj. 

În meciul de baraj pentru Conference, l-a dat afară pe Bauza. Nu a văzut un penalty clar la Manea, care a făcut henț. Cu câteva luni înainte, când am jucat cu CSU în tur, a dat un penalty când mingea i-a atins firele de păr de la mână lui Bahassa.

ADVERTISEMENT

Acum nu mai dă penalty-uri, înainte era foarte bun când le dădea. El este atât de bun arbitru, în cât nu se mai uită la camera VAR, pentru că nu are cum să greșească. Asta e aroganța lui Istvan Kovacs, el nu trebuie să vadă camera VAR niciodată. Și dacă o vede, tot ca el va face. 

Din punctul meu de vedere, au fost ambele faze penalty, fără discuții. Au fost niște semne de întrebare la faza cu portarul de la CFR și atacantul de la Petrolul, însă îl împiedică clar, altfel era gol. Mi se pare că își păstrează pasiunea față de o singură echipă.”, a declarat patronul de la FCU.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs, călăul lui FCU Craiova

În cadrul emisiunii, FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici l-a întrebat pe Mititelu Jr. dacă simte că Istvan Kovacs favorizează CFR Cluj. Patronul lui FCU este de părere că, în primul rând, arbitru își prezintă frustrările pe teren celor care îl critică. Totodată, Adrian susține că centralul va rămâne în istorie ca fiind călăul formației din Craiova.

“Nu neapărat că este omul de casă al celor de la CFR, dar acest om manifestă niște frustrări asupra patronilor care îl critică sau care îi pun la îndoială valoarea lui ca arbitru. O să vedeți că și împotriva lui Gigi Becali, dar și împotriva noastră o să aibă arbitraje execrabile, din cauza faptului că l-am împiedicat de-a lungul timpului. 

ADVERTISEMENT

Cu tot respectul pentru domnul Cristi Balaj, dar știu că a făcut o declarație în care povestea că atunci când Marian Iancu îl contesta public, când arbitra la Timișoara avea o oarecare tentă să greșească împotriva lor. Deci, se întâmplă, pentru că sunt și ei oameni. Însă, ce face Istvan Kovacs este o rușine. Merită să fie scos din arbitraj și uitat acolo într-un colț. 

Să ai camera VAR și să nu te uiți o dată care este problema. De ce mai este această cameră VAR? Și domnul Horia Mladinovici, care este un arbitru foarte corect, nu înțeleg de ce nu se uită pe camera VAR. 

Oricum, degeaba. O să iasă domnul Kyros Vassaras și va spune că nu a fost penalty. O să aranjeze ei bine fazele, cum o fac deja, ca niște specialiști în arbitraj. O să spună că a apărat foarte bine domnul Kovacs. 

Istvan Kovacs este dușmanul clubului nostru. Nu există așa ceva. Ce a făcut acest om de-a lungul anilor echipei noastre, va rămâne în istorie ca fiind unul dintre cei mai mari călăi ai unei echipe.”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Adrian Mititelu Jr. pune tunurile pe Kovacs!

ADVERTISEMENT