Sport

Adrian Mititelu Junior i-a decis viitorul lui Mutu: „Jocul nu mai arată ca cel din primele etape”

„Briliantul” se bucură în continuare de susținerea necondiționată a conducerii. „Situația este rezolvabilă. Avem nevoie de timp”, susține patronul Adrian Mititelu Junior.
16.09.2021 | 23:16
Adrian Mititelu Junior ia decis viitorul lui Mutu Jocul nu mai arata ca cel din primele etape
ADVERTISEMENT

În ciuda crizei de rezultate pe care o traversează FCU Craiova 1948, ajunsă la patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, Adrian Mutu nu trebuie să aibă emoții pentru postul său. Rugat să comenteze zvonurile apărute recent cu privire la posibila înlocuire a „Briliantului”, Adrian Mititelu Junior, cel care conduce destinele echipei în locul tatălui său, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, a dat asigurări că nu intenționează să ia o asemenea decizie în viitorul apropiat.

Cu doar 8 puncte din 24 posibile, alb-albaștrii au nevoie de un rezultat pozitiv în următoarea etapă, când vor primi vizita FCSB-ului. Meciul este programat sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00, pe arena „Ion Oblemenco” din Craiova.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu se bucură în continuare de susținerea conducerii

Obiectiv vorbind, nu sunt mulțumit de cele opt puncte din opt meciuri. Nici el nu cred că este mulțumit, dar situația este rezolvabilă. Dacă ne uităm la acele meciuri, puteam avea mai multe puncte. Am fost dezavantajați de arbitraj, am avut și foarte mult ghinion.

Cred că se va întoarce norocul și asupra noastră. Dacă ne uităm la ultimul meci, trebuia să facem minim egal. Într-adevăr, jocul nu mai arată ca cel din primele etape.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna au fost fluctuații de joc la echipele din România. Ne-au lipsit și mulți jucători. Sper să intre și Bauza, care cred că a fost cel mai reușit transfer. A revenit și Compagno.

Nu caut alibi, dar noi am avut ghinion, am avut faze de arbitraj împotriva noastră, am avut accidentări la fiecare meci. Avem nevoie de timp”, a declarat Adrian Mititelu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Cum a decurs discuția „Briliantului” cu suporterii: „Au existat câteva ridicări de voce”

Imediat după fluierul final al meciului pierdut în fața celor de la FC Argeș, scor 0-1, Adrian Mutu a fost surprins discutând cu doi dintre liderii ultrașilor de la Peluza Sud. Chestionat pe marginea subiectului, finanțatorul echipei a infirmat zvonul conform cărora „Briliantului” i s-ar fi cerut să desemneze un alt căpitan în locul tânărului Dragoș Albu.

Doi lideri ai galeriei au discutat cu Adrian Mutu. Au stabilit să intre în autocar ca să discute cu jucătorii, cum se întâmplă și la alte cluburi, chiar și acolo unde a antrenat Jose Mourinho. Au discutat civilizat cu jucătorii, au existat câteva ridicări de voce.

ADVERTISEMENT

Nu i s-a luat banderola lui Dragoș Albu pentru că nici nu o avea la el în autocar. Nu s-a pus problema să fie schimat Dragoș Albu de liderii galeriei. A fost pus căpitan și Diallo pentru că este nevoie de încă o voce de lider în vestiar.

Dragoș are în jur de 20 de ani și a avut nevoie de ajutor în vestiar. Practica asta există de zeci de ani. Suporterii au fost alături de cauza noastră și e normal să îi lăsăm să își spună punctul de vedere, atât timp cât nu întrec măsura.

Trebuie să privim lucrurile obiectiv. Dacă atunci când vin la antrenamente, se strâng mii de suporteri și aclamă numele lui Adrian Mutu, e normal să îi lăsăm să pună și ei întrebări”, a explicat Adrian Mititelu Junior, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT