Sport

Adrian Mititelu nu-și revine după FC U Craiova – U Cluj 3-4: „O nenorocire! Mi-au tăiat toate aripile”

Adrian Mititelu nu și-a revenit după meciul nebun dintre FC U Craiova și Universitatea Cluj, scor 3-4, spunând că se simte blestemat.
28.07.2023 | 22:44
Adrian Mititelu nusi revine dupa FC U Craiova  U Cluj 34 O nenorocire Miau taiat toate aripile
Adrian Mititelu, nu-și revine după FC U Craiova - U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a recunoscut că este demoralizat de felul în care echipa sa a pierdut confruntarea și a anunțat că vrea să mai aducă niște fotbaliști la echipă în următoarea perioadă.

Adrian Mititelu, nu-și revine după FC U Craiova – U Cluj

Adrian Mititelu nu își revine după finalul nebun al partidei dintre FC U Craiova și Universitatea Cluj, patronul oltenilor fiind dezamăgit de felul în care echipa sa a pierdut confruntarea: „A fost un meci nebun, dar cel mai rău pentru noi.

ADVERTISEMENT

Nici acum nu mi-am revenit, nu pot să cred că s-a scris astfel scenariul de astăzi. Eram foarte optimist înainte de joc, îmi doream să câștigăm meciul și uite că s-a întâmplat nenorocirea!

Avem un început de campionat, pe care nu l-am anticipat nici în cele mai negre scenarii. Normal că mă îngrijorează, mi-au tăiat toate aripile și speranțele. Am sperat altceva, ne-am propus altceva…”.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să accept așa ceva, când am întors scorul puteam fi sigur că nu se mai întâmplă nimic. Este o seară neagră, suntem departe de ce ne-am propus.

Avem probleme în apărare, jucăm prea deschis. Dacă ne gândim, nu e prima dată când ni s-a întâmplat așa ceva. Și în campionatul trecut, ne-a dat Voluntari trei goluri, când conduceam cu trei goluri în față.

ADVERTISEMENT

Nu mai spun și de mingile care au sărit din devieri pentru ei, penalty-ul ăla norocos al lor… toate fazele importante au fost în favoarea lor, dar asta nu e o scuză pentru noi”, a mai spus Adrian Mititelu.

„Parcă suntem blestemați!”

„Am arătat foarte rău în joc, chiar dacă am avut și momente bune, iar fotbaliștii bine cotați și-au arătat valoarea a fost degeaba. Degeaba îl ai pe Bahassa, pe Chițu și pe Bauza, ăsta e fotbalul. E o înfrângere grea pentru noi, să sperăm că trecem peste asta și că vom reuși să depășim momentul și să câștigăm următorul meci.

ADVERTISEMENT

O să analizăm, să vedem ce am greșit, poate jucătorii cei noi… de la noul fundaș central am așteptări mari de la el, mai așteptăm să vină un fundaș central, dar asta nu înseamnă că dăm vina pe fundașii centrali.

Și Popică în poartă, toate șuturile care au fost, au intrat pe-acolo…  Nu au fost oferte pentru Bauza și pentru Dragoș Albu, au fost discuții. N-a fost o ofertă atât de mare încât să mă convingă să dau drumul cuiva.

Bauza când are mingea la picior face diferența, vă dați seama cât de greu ar fi fără el, fără Bahassa. Suporterii suferă și ei, mai ales că a venit această nenorocire, cu decizia aceasta. La capitolul imagine ne-a afectat pe toți. Și acest start foarte prost… nu știu… pare că suntem blestemați”, a continuat Adrian Mititelu.

„Investim foarte mulți bani și uite că nu ne iese. Eu am încredere că o să ne revenim, că vom vedea unde am greșit. Dacă ei vor câștiga un meci sau două, eu cred că o să redevenim echipa din returul sezonului trecut.

Ce psiholog să aduc la echipă, mai e timp să aduc jucători la echipă și eu cred că aia e. Nu știu dacă vom câștiga la Înalta Curte, pe mine mă interesează acum randamentul echipei, vrem să prindem play-off-ul, chiar dacă acum avem zero puncte.

Îmi place foarte mult echipa asta, sper să găsesc soluția pentru a redresa echipa, chiar începând din etapa următoare, dar va fi foarte greu cu Botoșani, ne așteptăm la un meci foarte greu”, a mai spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT