Sport

Adrian Mititelu susține că avocatul minte! “M-a enervat când l-a numit pe Adiță gibon botoxat! Vă jur că nu am dat în el!”

Adrian Mititelu se apără și susține o altă versiune decât cea prezentată de avocatul Bogdan Grigore, cel care i-a făcut plângere penală acuzând că a fost lovit de patronul echipei FC U Craiova 1948.
17.02.2024 | 15:46
Adrian Mititelu sustine ca avocatul minte Ma enervat cand la numit pe Adita gibon botoxat Va jur ca nuamdatinel
Adrian Mititelu se apără și susține că avocatul Bogdan Grigore a mințit în interviul acordat FANATIK. FOTO: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu contrazice declarațiile făcute de Bogdan Grigore în exclusivitate pentru FANATIK. Avocatul a povestit cum ar fi fost lovit și scuipat de către omul de afaceri oltean. În urma plângerii înaintate de către Bogdan Grigore, a fost deschis dosar penal.

Adrian Mititelu se apără și susține că avocatul minte

Una dintre afirmațiile avocatului pe care Adrian Mititelu le contrazice vehement este cea în care acesta neagă o apropiere de familia Mititelu. Bogdan Grigore a afirmat că este doar un fan al echipei patronate de Mititelu și nu ar fi avut niciodată o relație de prietenie cu omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

“N-am fost un apropiat. Ne cunoaștem. Sunt un fan al echipei de foarte, foarte mult timp. Sunt prezent cât pot la meciuri, acasă, nu și în deplasare, dar nu am avut niciodată o relație de prietenie. Pur și simplu cunoștințe. Ne salutam, discutam chestiuni legate strict de fotbal. N-am avut niciodată o relație de prietenie sau de amiciție cu dumnealui”, a spus Bogdan Grigore în interviul acordat în exclusivitate pentru FANATIK.

Adrian Mititelu îl cotrazice pe avocat și oferă ca argument petrecerea pe care clubul a organizat-o pentru unul dintre copiii lui Bogdan Grigore. Clubul a postat imagini pe 4 mai 2022 de la acest eveniment pe pagina oficială de Facebook. Filmulețul poate fi urmărit aici.

ADVERTISEMENT

“Ca să vedeți că relația noastră nu era una neutră, așa cum susține el. Eram apropiați. Am făcut petrecere la club cu copiii. Îl luam în deplasări, îl luam la lojă la meciuri”, a declarat Adrian Mititelu pentru FANATIK.

Avocatul Bogdan Grigore l-a jignit pe Adrian Mititelu jr. într-un comentariu pe Facebook

Mai mult, finanțatorul clubului FC U Craiova 1948 explică și de ce s-a stricat relația de prietenie cu Bogdan Grigore. Avocatul l-a jignit pe Adrian Mititelu jr. într-un comentariu la o postare pe Facebook a unei știri despre scandalul provocat de fiul patronului la pauza meciului FC U Craiova 1948 – UTA, pierdut de olteni cu scorul de 2-3. “Gibonul botoxat atât poate! Cocalarul tot cocalar”, a scris atunci Bogdan Grigore, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

ADVERTISEMENT
Adrian Mititelu-avocat Bogdan Grigore
Bogdan Grigore l-a jignit pe Adrian Miitelu jr. printr-un comentariu la o postare pe Facebook. Foto: colaj Fanatik

“Am tăiat legătura cu el din momentul în care a scris acest mesaj despre fiul meu. Eu le făceam petrecere copiilor lui, el spunea despre fiul meu că e un gibon botoxat! Vă dați seama?! D-aia m-am enervat”, a excplicat pentru site-ul nostru Adrian Mititelu.

“Vă dau cuvântul că nu l-am lovit!”

Finanțatorul a oferit versiunea sa și despre incidentul petrecut vineri, 16 februarie. Deși Bogdan Grigore a făcut acuze grave, cum că a fost lovit atât de Mititelu, cât și de către Gabi Blondu, omul de afaceri oltean îl contrazice insistent.

ADVERTISEMENT

“Ne-am întâlnit în fața sediului și recunosc că l-am înjurat. El a sărit la mine, l-am împins și i-au căzut ochelarii de soare. A sărit o lentilă, nu i-am spart eu ochelarii. Gabi Blondu a intervenit între noi, nu ca să-l lovească. Vă dau cuvântul că nu l-am lovit!

Eram tâmpit să-l bat acolo, cu camere de supraveghere?! În plângere el s-a folosit inclusiv de faptul ca e avocat, susține că era avocat în timpul exercitării profesiei. Iar legea consideră că e mai grav când sunt atacați avocați, procurori, judecatori“, a spus Adrian Mititelu pentru FANATIK.

Bogdan Grigore l-a acuzat pe Mititelu și a povestit cum a fost atacat de către acesta în plină stradă: “A început să mă înjure, să-mi adreseze cuvinte și expresii jignitoare. Eram în stradă, chiar acolo e o stație de taxi lângă club, la vreo 10-15 metri de intrarea în club. Mi-a spart ochelarii, m-a scuipat, m-a înjurat, m-a amenințat, m-a îmbrâncit”.

ADVERTISEMENT