Sport

Adrian Mititelu, veste excelentă înainte de meciul din Cupa României Betano cu FCSB

Adrian Mititelu are parte de o surpriză înainte de derby-ul cu FCSB din Cupa României Betano. Jucătorii lui FC U Craiova 1948 se vor bucura enorm
05.12.2023 | 21:57
Adrian Mititelu veste excelenta inainte de meciul din Cupa Romaniei Betano cu FCSB
Adrian Mititelu nu a mai avut susținerea Peluzei Sud mai bine de 3 luni. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu nu mai e în război cu ultrașii. Peluza Sud 1997 Craiova revine lângă FC U Craiova 1948 după mai bine de trei luni. Galeria va susține echipa chiar de la meciul cu FCSB.

Adrian Mititelu se va bucura să audă asta! Peluza Sud 1997, comunicat înainte de derby-ul cu FCSB

Peluza Sud 1997 a publicat un comunicat pe pagina oficială de Facebook în care își anunță revenirea pe stadion:„HAI!!! Fraților, acum mai mult ca oricând trebuie să ne susținem echipa, conștienți fiind că drumul ce îl avem de parcurs nu o să fie deloc ușor!”.

ADVERTISEMENT

Ultrașii regretă și acum decizia de a suspendat activitatea peluzei: „Nu putem lăsa Știința noastră dragă pradă hienelor. Ne asumăm că am greșit apăsător în acel nefast august, dar manipularea venită din partea unor pescuitori în ape tulburi a fost una uriașă”.

Oltenii se dezic de fostul lider al galeriei, Andrei Preda, zis „Gogoașă”: „Deși inițial majoritatea brigăzilor hotărâse continuarea drumului drept, imuni la ingerințele politicului în justiție, din păcate destui membri de brigăzi ai Peluzei Sud au fost mințiți și manipulați de cel căruia nu trebuie să-i mai rostim numele niciodată pe această pagină, ajungându-se la aproape sinucigașul comunicat”.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud 1997 se dezice de „Gogoașă” și apropiații săi: „Vinovații nu vor mai călca în peluză niciodată!”

Peluza Sud 1997 a continuat discursul acid și amenință că „Gogoașă” nu va mai fi primit la meciuri: „Cu surprindere și indignare aveam să vedem mai apoi cum profitorul de pe urma retragerii peluzei trece la lucruri și mai murdare, greu imaginabile.

Ne dezicem total de cei care au încercat să ne deturneze de la drumul drept în viață, de la apărarea sfintelor culori alb și albastru și le promitem tuturor suporterilor loiali ai Științei că vinovații nu vor mai călca în peluză niciodată!”.

ADVERTISEMENT

Ultrașii asigură că nu vor mai lăsa niciodată la greu echipa: „Adevărații luptători ai Peluzei Sud, cei care am iubit întotdeauna Știința doar din pasiune fără interes nu vom lăsa nicicând armele, nu vom abandona sfintele culori”.

În concluzie, ultrașii sună adunarea pentru derby-ul cu FCSB: „Așadar, joi ne vedem cu toții în Centrul Vechi, de la ora 18, iar mai apoi în Peluza Sud a Stadionului Ion Oblemenco. ÎNAINTE FRAȚILOR!”.

ADVERTISEMENT

„Gogoașă” contraatacă și spune că mare parte din Peluza Sud nu va mai susține pe FC U Craiova 1948

Andrei Preda a reacționat în secțiunea comentarii a paginii Ultras România 1918, unde a făcut un anunț: „Legione SUD București, Praetoria MMV, cea mai veche brigadă din Peluza Sud 1997, Capillati și jumătate din brigada Puștanii Purisani nu merg la această echipă. În zilele următoare vom ieși cu un comunicat și vom explica tot…”.


Astfel, ultrașii echipei lui Adrian Mititelu par că se află în scindare, iar FC U Craiova 1948 nu va avea avea parte de susținerea în trecut dacă luăm în calcul tensiunile și cuvintele grele aruncate în spațiul online.

ADVERTISEMENT
3,50 este COTA EXCLUSIVĂ BETANO pentru pronosticul „FCSB câștigă trofeul”