Sport

Adrian Mutu a dezvăluit tactica avută de CFR Cluj în victoria cu Dinamo, 4-0: „Lucrul ăsta s-a văzut!”

Adrian Mutu a explicat secretul din spatele victoriei spectaculoase a lui CFR Cluj cu Dinamo, scor 4-0. Antrenorul este mulțumit de jucătorii săi.
24.02.2024 | 00:12
Adrian Mutu a dezvaluit tactica avuta de CFR Cluj in victoria cu Dinamo 40 Lucrul asta sa vazut
Adrian Mutu a dezvăluit tactica avută de CFR Cluj în victoria cu Dinamo, 4-0: „Lucrul ăsta s-a văzut!”
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat categoric derby-ul cu Dinamo, scor 4-0, în etapa a 27-a din SuperLiga. Ardelenii au acumulat 48 de puncte și au egalat-o în clasament pe Rapid, care are un meci mai puțin. Echipa antrenată de Adrian Mutu a făcut o repriză secundă perfectă, reușind să marcheze toate golurile în a doua parte a jocului.

Adrian Mutu a dezvăluit tactica avută de CFR Cluj în victoria cu Dinamo, 4-0: „Lucrul ăsta s-a văzut!”

Adrian Mutu s-a temut de Dinamo înainte de meciul direct. „Briliantul” a fost conștient că fosta sa echipă vine cu moralul ridicat în Gruia după victoriile cu Farul și Oțelul. Fost antrenor la Rapid și Neftchi Baku, Mutu a știut cum să gestioneze partida.

ADVERTISEMENT

„Sunt mulțumit în general de joc. Mă bucur că n-am primit gol. Este un lucru important pentru moralul nostru. Nu e vorba de ce le-am spus la pauză. Le-am spus la început și ei au urmat o strategie pe care am avut-o.

Știau foarte bine că Dinamo vine după două victorii cu un moral foarte bun. Le-am închis spațiile, i-am lăsat să aibă posesie în propria jumătate și să-și consume elanul și moralul după cele două victorii.

ADVERTISEMENT

Încet, încet după i-am deschis și am pus presiune. Lucrul ăsta s-a văzut”, a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului. CFR Cluj a egalat-o la puncte pe Rapid, ambele cu câte 48 de puncte, însă giuleștenii au un meci în minus.

Adrian Mutu, mulțumit de jocul ofensiv: ”Avem cel mai bun atac din țară”

Daniel Bîrligea, Philip Otele și Peter Michael, intrat în repriza secundă, au strălucit pentru CFR Cluj. Echipa antrenată de Adrian Mutu are cel mai bun atac din SuperLiga, 50 de goluri în 27 de partide. De asemenea, ardelenii au a doua apărare, 26 de goluri primite, după FCSB (21).

ADVERTISEMENT

„De când am venit avem 13 goluri dacă nu mă înșel în 5 meciuri. Este o medie de 3 goluri pe meci ceea ce este important. Avem cel mai bun atac din țară și a doua apărare. Deci la statistică stăm bine.

Important e să avem continuitate. Ne așteaptă un meci foarte greu la Galați, cu o echipă care stă bine fizic, revelația campionatului. Trebuie să ne odihnim, să ne refacem și să ne recăpătăm forțele. Mergem să câștigăm ca întotdeauna”, a mai spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Daniel Bîrligea, Karlo Muhar și Philip Otele, cu o „dublă”, au marcat în poarta lui Dinamo. CFR Cluj s-a apropiat la 7 puncte de liderul FCSB, însă „roș-albaștriii” au un meci în minus. Oțelul, Farul și Hermannstadt sunt ultimele adversare ale CFR-ului în sezonul regulat.

ADVERTISEMENT