Sport

CFR Cluj – Dinamo 4-0, în etapa 27 din SuperLiga. Victorie categorică pentru gazde. Cum arată clasamentul

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 4-0, în etapa a 27-a din SuperLiga. Ardelenii au egalat-o temporar la puncte pe Rapid, ocupanta locului secund.
23.02.2024 | 21:51
CFR Cluj  Dinamo 40 in etapa 27 din SuperLiga Victorie categorica pentru gazde Cum arata clasamentul
CFR Cluj a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 4-0, în etapa a 27-a din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
23-02-2024
16:34

CFR Cluj - Dinamo 4-0 (Bîrligea 52, Muhar 67, Otele 79, 81)

Vezi toate fazele video importante aici.

FINAL DE MECI. CFR Cluj a câștigat derby-ul cu Dinamo după o repriză secundă perfectă. Ardelenii au egalat-o la puncte în ierarhie pe Rapid, care are un meci în minus. 

Clasament

Min. 81: GOOL CFR Cluj! Avounou i-a pasat excelent lui Otele care face „dubla”. 

Min. 79: GOOL CFR Cluj! Intrat pe teren, Peter Michael îi pasează în fața porții lui Otele. Atacantul nigerian înscrie după numeroase încercări. 

Min. 67: GOOL CFR Cluj! Karlo Muhar a dublat avantajul cu o lovitură de cap. Mijlocașul a înscris după o pasă precisă venită de la Ciprian Deac din lovitură de la colț. 

Min. 64: Selmani trimite puțin pe lângă poartă cu o lovitură de cap. 

Min. 52: GOOL CFR Cluj! Daniel Bîrligea înscrie după un contraatac fabulos. 

Min. 44: Ocazie uriașă de gol pentru CFR Cluj. Tachtsidis a șutat dintr-o poziție grea. Mingea a trecut periculos prin fața porții. Niciun jucător al gazdelor nu a reușit să trimită mingea în poartă. 

Min. 35: Otele șutează din unghi. Mingea trece puțin peste poartă. 

Min. 34: Ilic a centrat în careu din lovitură liberă. Edgar Ie a trimis puțin peste poartă cu o lovitură de cap, însă arbitrul a fluierat un fault. 

Min. 22: Cristi Manea a centrat periculos în careu din partea dreaptă. Darko Velkovski a fost aproape să trimită mingea în propria poartă. Golubovic a intervenit miraculos. 

Min. 12: Pavicic șutează din careu, însă Răzvan Sava reține cu ușurință. 

Min. 1: Partida a început!

CFR Cluj: R. Sava – Cr. Manea, Boben, Ajeti, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – C. Deac, Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, Abeid, M. Ilie, Aussi, Filip, Fica, Avounou, Serebe, Michael. Antrenor: Adrian Mutu.

Dinamo: Golubovic – Edgar Ie, Velkovski, Patriche – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Ilic, Abdallah, Goncalo. Rezerve: Railean, Began, Selmani, D. Irimia, Neagu, Bani, Grigore, Al. Irimia, N. Roșu, Costin. Antrenor: Zeljko Kopic.

Meciul CFR Cluj – Dinamo are loc vineri, 23 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 27-a din SuperLiga. La prima vedere am avea o partidă cu forțe disproporționate, ardelenii fiind pe locul 3, în luptă pentru câștigarea campionatului iar Dinamo aflându-se pe loc retrogradabil, dar evoluțiile câinilor sunt din ce în ce mai bune, cu două succese consecutive.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Dinamo

Întâlnirea CFR Cluj – Dinamo se dispută vineri, 23 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al municipiului de pe Someș, în etapa a 27-a din SuperLiga. Adrian Mutu, antrenorul gazdelor, care a evoluat ca jucător la începuturile carierei la Dinamo, spune că nu privește partida detașat, pentru că la acest moment omologul său, Zeljko Kopic, a reușit să creeze o echipă din ce în ce mai puternică.

ADVERTISEMENT

Vor fi și mulți suporteri dinamoviști la meci, veniți de la București sau din localitățile din Ardeal iar dovada faptului că oaspeții vor avea susținere serioasă a fost oferită joi seară, când locuitorii Clujului au putut asista la demonstrația pirotehnică din fața hotelului unde sunt cazați câinii în timpul serii.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Dinamo

Partida CFR Cluj – Dinamo  se joacă vineri, 23 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al municipiului de pe Someș, în etapa a 27-a din SuperLiga.    și va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj vineri, 23 februarie, vom avea un cer variabil, dar cu tendințe mai mult spre înnorat. Acest lucru nu trebuie însă să îngrijoreze, pentru că nu sunt premise pentru a cădea vreo picătură de ploaie. Maxima de temperatură se va opri la 15 grade la amiază și la ora 20:00 vor mai rămâne în aer în jur de 10 grade.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CFR Cluj – Dinamo

Adrian Mutu are doi jucători absenți, ambii din motive medicale. Unul este fundașul Kresic iar al doilea este fotbalistul vedetă adus în această iarnă, marocanul Omar El Kaddouri, care după ce a fost titular două meciuri, jucate bine, are probleme musculare și nu se știe când va reveni.

ADVERTISEMENT

Și Dinamo are tot două absențe. Una este în banda stângă a apărării, fundașul Costin Amzăr iar cealaltă din compartimentul ofensiv, fiind cel mai bun jucător din lot. Este vorba despre Dennis Politic. În schimb este anunțat din primul minut în atac noul venit Selmani, alături de Abdallah iar al doilea transfer, fundașul Edgar, va fi pe bancă.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Dinamo

Pentru casele de pariuri evidenta schimbare în bine a jocului lui Dinamo nu a produs o impresie foarte mare. Din punctul lor de vedere tot ardelenii sunt mari favoriți, la cota de 1,55 în timp ce câinilor li s-a rezervat o supercotă dacă vor reuși să se impună,adică 6,60. Șansă dublă X2 are cotă de 2,85 iar un gol al oaspeților valorează 1,90.

ADVERTISEMENT

Este unul dintre meciurile cu vechime din fotbalul românesc, mai precis 55 de meciuri și surpriza este că nu Dinamo deține primplanul. CFR are 25 de succese, Dinamo cu cinci mai puțin iar de zece ori a fost egal. Ceea ce este îngrijorător pentru Dinamo este că din 2017 până acum nu a mai reușit să învingă pe CFR, ceea ce înseamnă nu mai puțin de șapte ani și ceea ce explică cum de a ajuns CFR să aibă mai multe victorii.

ADVERTISEMENT