Sport

Adrian Mutu a fixat obiectivul Rapidului pentru anul centenarului: „Să fie clar!”. Detalii despre George Pușcaș și restul transferurilor încercate

În 2023, Rapid va împlini 100 de ani de existență, dar nu titlul va fi obiectivul clubului. Adrian Mutu are alte planuri cu gruparea alb-vișinie, care tocmai a plecat în cantonamentul din Austria.
26.06.2022 | 12:46
Adrian Mutu a fixat obiectivul Rapidului pentru anul centenarului Sa fie clar Detalii despre George Puscas si restul transferurilor incercate
Adrian Mutu a fixat obiectivul Rapidului pentru anul centenarului: „Să fie clar!”. Care situația transferului lui Pușcaș: „Ne-am gândit”. FOTO: Facebook Rapid
ADVERTISEMENT

Întreaga suflare rapidistă își dorește ca echipa lui Adrian Mutu să cucerească al patrulea titlu din istorie în sezonul 2022-2023. Antrenorul în vârstă de 43 de ani îi aduce însă pe suporteri cu picioarele pe pământ.

Adrian Mutu a vorbit despre obiectivul Rapidului în anul centenarului. Care e situația viitoarelor transferuri

Adrian Mutu a transmis la plecarea Rapidului în cantonamentul din Austria că, pentru viitorul sezon, obiectivul va fi calificarea în play-off. În precedenta ediție de campionat, giuleștenii au terminat pe locul 9.

ADVERTISEMENT

„Briliantul” a discutat cu jurnaliștii și despre dinamoviștii Ricardo Grigore și Ahmed Bani, despre care s-a zvonit că sunt doriți în Giulești, dar și despre interesul pentru internaționalul român George Pușcaș.

„Nu, atât el (n.r – Ricardo Grigore), cât și Bani, nu sunt în planurile Rapidului. Sperăm să mai vină doi jucători, avem în plan un atacant și încă un fundaș polivalent. La Pușcaș ne-am gândit, dar, din păcate, nu cred că va fi posibil acest lucru.

ADVERTISEMENT

Suntem la al doilea stagiu de cantonament, ce a fost mai greu a trecut. Acum vor urma meciuri amicale, importante pentru noi să ne formăm ca echipă, să se omogenizeze între ei și sper să ne întoarcem de acolo mult mai pregătiți.

Obiectivul nostru este play-off-ul, nu campionatul, ca să fie clar. Înțeleg entuziasmul multora, dar trebuie să fim realiști. Pas cu pas putem atingem obiectivele, iar obiectivul de anul ăsta este play-off-ul”, a declarat Adrian Mutu, înainte de plecarea în cantonamentul din Austria.

ADVERTISEMENT

Giuleștenii, cantonament cu patru meciuri amicale

Sâmbătă, 25 iunie, Rapid a împlinit 99 de ani de la înființare. Clubul a celebrat cu suporterii marea sărbătoare alb-vișinie. La doar o zi distanță, Adrian Mutu și-a luat fotbaliștii și a plecat în al doilea stagiu de pregătire de vară. Rapidiștii merg în cantonament în Austria, după ce inițial s-au antrenat la Curtea de Argeș.

Pe giuleșteni îi așteaptă o serie de patru meciuri amicale. Primul va avea loc pe 29 iunie, de la ora 17:30, în compania austriecilor de la Spusu SKN St. Polten. Urmează apoi, pe 1 iunie, de la ora 11:00, duelul cu MKS Cracovia (Polonia).

ADVERTISEMENT

Ultimele două partide de verificare ale Rapidului vor fi cele mai tari, pe 2 iulie, de la ora 17:00, cu LASK Linz (Austria) și pe 5 iulie, de la ora 18:00, cu Slavia Praga (Cehia).

ADVERTISEMENT